Търси

Тантра - семинар за жената

Начало
26.07.2019 г. от: 15:00 ч.
Край
28.07.2019 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Hosted by Smart Sisters Co.
Имейл:yanazentherapy@gmail.com
Лице за контакт:Яна Вълчев
Заповядайте на този интензивен, трансформиращ и зареждащ уикенд, изцяло посветен на събуждане, лекуване и празнуване на връзката с женствеността.
Семинарът е покана да си позволим да сме чувствени, любопитни и да преразгледаме връзката със собственото си тяло (Body Image), за да разкрием потенциала му да ни носи жизненост и наслада!

Предлагаме ви възможност да започнем да се освобождаваме от негативните чувства, срама и осъждането, с които натоварваме телата и сексуалността си.
Ритрийтът предоставя пространство и практики за изправяне срещу защитните ни механизми и модели на поведение, които ограничават потока на жизнените ни сили.

Програмата за ритрийта е специално разработена и включва комбинация от съвременни психотерапевтични, и древни даоистко-тантрични практики. Тяхната цел е да ни помогнат да се почувстваме по-удобно в себе си, по-свързани със женската си същност, релаксирани, привлекателни и желани.

В защитена и подкрепяща женска среда ще експериментираме с:
● тантрични дихателни практики,
● йогическо движение,
● интуитивен танц,
● активни медитации,
● психотерапевтични практики,
● йога нидра,
● лечебни масажни практики за корема и гърдите,
● споделяне

Чудесна възможност да подобрим самочувствието и увереността си, да се усетим подкрепени и подхранени от връзката със създадения на мястото кръг от жени.

Ако сте готови да приемете предизвикателството и да промените отношението си към тялото си, да започнете да обичате и приемате повече себе си, да се почувствате жизнени, екстатични и искрящи, този семинар е за вас!

Транспортът е за ваша сметка. Можем да съдействаме за координация и споделен транспорт.
Ползването на сауна и близкият басейн, масажи, поръчки на кухнята, извън закуска и вечеря, не са включени в цената.

Цени:
Правим малка група и местата са ограничени. Побързайте да запазите вашето и споделете с приятелки, елате заедно!

Ранни записвания до 30.06. – 329 лв
Редовна цена след 30.06. – 369 лв

При записване е необходимо 50% предплащане по банкова сметка.
Всички резервации са окончателни без възстановяване на заплатената сума. Възможно е да предоставите участието си на близък, ако сте възпрепятствани да дойдете.

За записвания и плащане - пишете на yanazentherapy@gmail.com, за да заявите желание и да ви изпратим информация за превеждане по банкова сметка.
След успешно записване, ще получите информация за подготовката.

Спонсори на Портал 12