Търси

Събуждане на радостта - Лунен ритуал

Начало
15.08.2019 г. от: 19:00 ч.
Край
15.08.2019 г. от: 20:30 ч.
Организатор:Христина Гудева - психолог
Сайт:https://lifeinbliss.com
Лице за контакт:Христина Гудева - психолог
По време на пълнолуние Луната излива цялата си енергия върху Земята и предава специална магическа сила на всички живи същества. Най-вече влияе върху нас жените, тъй като Луната е олицетворение на женското начало. Това е и причината по време на пълнолуние повечето жени да страдат от безсъние, да се чувстват напрегнати, да се натъжават без повод, понякога дори да изпадат в депресия. В този момент, когато Луната е изпълнена и ние сме изпълнени с всякакви емоции и преживявания. На повърхността изплуват всички предизвикателства, с които трябва да се справим и които имаме да отработваме, за да започнем нов етап от живота си.

Пълнолунието е силно енергиен момент, който всяка от нас може да използва в своя полза, заявявайки намерението си пред Вселената, че има готовност за промяна. И с помощта на енергията на пълната Луна да изчисти натрупаната негативност и да пренареди живота си. Това е най-благоприятният момент с лекота да освободим физическия, емоционалния и душевния "багаж", който носим, но който не служи на най-висшето ни аз.

Целта на този лунен ритуал „Събуждане на радостта“ е да ви даде възможност да освободите всичко, което ви възпира да живеете чрез своята автентична женска същност, да отворите пространство за радостта, да се потопите в мъдростта, красотата и истината на жената, която всъщност сте. Лунните ритуали са благословия за нас жените и подпомагат да живеем в хармония!

Ще използваме вълшебната енергия на пълната Луна, за да се освободите от всичко ненужно в живота си:
- излишните тревоги, грижи, притеснения и страхове;
- неработещите мисловни модели, старите предразсъдъци и стереотипи;
- паразитните контакти и пагубните отношения;
- негативните натрупвания във вашия женски организъм, включително и психичното натоварване, нездравословните тежки емоции и чувства, насъбралата се умора;
- инертните реакции и поведение, причиняващи ви физическо страдание и заболявания;
- колебанията и съмненията;
- блокажите и пречките да бъдете себе си и да проявявате своята лична и творческа сила;
- всички ограничаващи матрици и самоблокиращи програми по пътя към щастието;
...

водеща - Христина Гудева, психолог, енергиен терапевт, консултант по личностно развитие и щастлив живот

Спонсори на Портал 12