Астро-Таро - Пълнолуние в Лъв и Лунно Затъмнение

280
  • Начало: 11.02.2017 г. от: 18:45 ч.
  • Край: 11.02.2017 г. в: 21:30 ч.
  • Организатор: Bogomila Sandhya
  • Тип събитие: Платено
  • Регион: София град
  • Добавена от Портал12
Едва настъпи Астрологичната Нова Година преди две седмици и вече се задава първото Затъмнение, което размества пластове, за да разчисти излишното и да направи място за новите неща, които сме възнамерили (или за които представа си нямаме, но Животът ни е приготвил).

Затъмненията са ключови моменти, в които е възможно съдбата ни да направи внезапен обрат и да се озовем на различна писта от досегашната. 

Лъвът е свързан с копнежите на сърцето, романтиката, с нашата индивидуалност, с вътрешното ни дете, игривостта и творчеството. Пълнолунието ще осветли това, които стои на пътя ни да бъдем себе си, ще ни подбутне в посоката, която ни позволява съзнателно да творим живота си и да му се радваме. 

В това вечерно събитие ще си говорим за Астрология, за да се синхронизираме с енергията на Пълнолунието, ще си изтеглим Таро карта за месеца, ще направим кратка Медитация и ще завършим с ритуал за разделяне с това, което вече не ни е нужно. 

Заповядайте да посрещнем заедно Пълнолунието! Груповата енергия е много подходяща за този вид процеси, помага ни по-ясно да осъзнаем какво се случва, да се освободим от остарелите, неработещи навици и модели.

водеща: Богомила - Сандия

Вход:15лв
Започваме в 19ч, така че моля, елате 10-15 мин. преди това.

ФБ група: Астрологията - Път към Себе си
www.bogomila.net


град София, улица "Генерал Гурко" 66, партер, студио You Yoga