Търси

"Открий своя глас" - практически семинар с Константин Кучев

Начало
14.05.2023 г. от: 12:00 ч.
Край
14.05.2023 г. от: 16:00 ч.
Местоположение
София, Галерия "ARTUR"
Организатор:Галерия Артур и Константин Кучев
Имейл:konstantin.kuchev@gmail.com
Телефон:0885606628
Facebook:fb.me/e/15XHfXGcp
Лице за контакт:Константин Кучев
Открий своя глас е практически семинар, в който ще импровизираме, ще творим и най-вече ще се забавляваме с гласа си в отворена и приятелска среда. Акцентът е върху свободното изразяване с гласа, без страх и напрежение, без налагане на ограничаващи модели. Кое блокира нашия глас? Кое пречи да пеем така, както бихме искали? Най-често причините са психологически. Повечето хора, които се страхуват да пеят, си спомнят как преди години близък човек от семейството или учител им е подметнал, че не могат да пеят. Има хора, които живеят с тази травма цял живот. Да преодолеем този страх и да променим представата си за нашия глас и неговото звучене е напълно постижимо за всеки човек - защото всеки от нас е роден с уникален глас. Достатъчно е да го открием.

По време на уъркшопа ще:
- дишаме и ще се разпяваме, за да разширим възможностите на гласа си
- търсим нашето собствено и неповторимо звучене - индивидуално и групово
- се научим да се изразяваме пълноценно с гласа си навсякъде и във всяко обкръжение
- хармонираме заедно
- създаваме текст и музика
- играем с гласа си, за да открием и освободим неговите неподозирани възможности
- преоткрием самите себе си чрез гласа си
- създаваме нови приятелства в среда без конкуренция и оценяване, среда на свободно творческо вдъхновение и развитие. Ще се забавляваме!
Водещ: Константин Кучев

Константин Кучев е композитор, певец и мултиинструменталист. Автор на музика за театър и филми и участник в музикалните формати “Основно ветрове”, “Музикална лаборатория за Човека”, "Дървото на Влюбените" и други. Константин обича да твори и импровизира заедно с хора от всички възрасти и култури, търсейки единството в универсалния език на музиката.
Константин води курса и практическите семинари "Открий своя глас" за девета поредна година, помагайки на десетки хора да освободят потенциала и изразителността на гласа си.
Цена на семинара: 80 лв.
Записване на konstantin.kuchev@gmail.com или на телефон: 0885606628

Спонсори на Портал 12