Търси

”Корените” - първи модул от Програма Интегрално фасилитиране

Начало
08.02.2024 г. от: 10:00 ч.
Край
11.02.2024 г. от: 12:00 ч.
Местоположение
Къща за гости "Дъбравата", община Ябланица
Организатор:Естествоизпитатели и Открити пространства
Имейл:integral.facilitation@gmail.com
Facebook:fb.me/e/ugvHA7eyY
Програма Интегрално фасилитиране 24 се състои от 5 модула, които последователно ще разгръщат основни теми във фасилитирането. ”Корените” е първият модул от Програма Интегрално фасилитиране 24, който ще се проведе 8 -11 февруари в къща за гости "Дъбравата". Този модул е за основите на фасилитиране, като същевременно предлага дълбоко разбиране на груповите динамики. Научете се да работите умело с групи и да разпознавате процесите, които стоят зад проявленията на групата и да разбирате тънкостите на взаимодействията между участниците. Придобийте увереност и опитност във воденето на групови процеси. Открийте своя стил на фасилитиране. Научете нови методи и инструменти за работа с групи. Открийте как да поставяте цели в екипа си, които дават най-добри резултати.

Предназначен е както за хора, които вече имат опит като фасилитатори или водещи на обучения, така и за всички, които искат да се развиват в тази сфера. Можете да се запишете само за този модул или да се включите в цялата програма, в която да разгърнете собствения си потенциал като фасилитатор и лидер.

Разберете повече за Програмата и модулите на онлайн представянето на 13 януари от 16 часа или на живо на 17 януари от 19 часа във Фабрика за Идеи. Необходима е предварителна регистрация до 20-ти Януари. Работният език е английски.

Какво ще усвоите и получите в ПИФ 24?
- Интегрален подход, който предоставя адекватна и актуална перспектива към ролята на фасилитатора и приложението на фасилитирането;
- Познание, инструменти и практически умения за фасилитиране;
- Съзнателност и опитност за вашия стил и качества на фасилитиране;
- Среда за практикуване;
- Ще станете част от Общността на интегралното фасилитиране.
 
Водещ ще бъде Давид Бийота - член на Испанския институт по фасилитиране. Професионален фасилитатор на международно ниво от 2014 г. Водил е повече от 7 обучения в България от 2017 г. досега с над 60 участници. Сашка Витанова ще бъде ко-водещ на обучението Корените.

Обучителнатa такса покрива всички разходи, свързани с обучението, включително индивидуални онлайн менторски сесии за всеки участник. Настаняването и храната се заплащат отделно.  Ако изпитвате затруднения с посочената такса, моля, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите.

За пълния информационен пакет за програмата и модулите и таксата за участие, пишете на: integral.facilitation@gmail.com

Спонсори на Портал 12