Търси

Фън Шуй прогноза за 2024 с Яна Вервак

Начало
16.12.2023 г. от: 16:00 ч.
Край
16.12.2023 г. от: 18:00 ч.
Местоположение
София, бул. "Руски" №53
Организатор:YogaLab
Телефон:0889 898995
Facebook:fb.me/e/6u11uK7u4
Лице за контакт:Мария Папаянопол

Заповядайте да разберете тайните на 2024 - Годината на Дървения Дракон през погледа на Фънг Шуй. Ценни насоки, препоръки и съвети за по-хармонична година ще има в изобилие.

Ето какво споделя накратко Яна:

"Годината на Дракона се очаква с нетърпение от хората по целия свят и предполагам, вече всички сме наясно със значението на тази специална година, която се счита за една от най-щастливите и проспериращи. Това е и година, която ще ни даде неочаквани възможности да разгърнем творчеството и страстта си и да преследваме мечтите си със смелост и увереност. Драконът е величествено същество от китайската астрология и се смята за най-могъщото животно в зодиака, символизира сила, смелост, мъдрост, просперитет и носи късмет на тези, които се синхронизират с неговата енергия."

Теми и акценти на семинара:
Според китайската астрология всяка зодиакална година е свързана с един от петте елемента: Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода. Годината на Дракона 2024 е с елемент Дърво. В китайската астрология не всички дракони са еднакви. Дървените дракони са творчески и адаптивни. Елементът Дърво добавя към качествата на Дракона нотка на творчество, гъвкавост и растеж, което прави тази година чудесна за лично и професионално развитие.
Елемента Дърво е първата фаза от Теорията на петте елемента и се свързва с посоката Изток, с пролетта, с планетата Юпитер, със зеления цвят, с вятъра и с митичния Лазурен дракон (Чин Лонг) един от Четирите символа във Фънг Шуй.

ПРЕПОРЪКИ:
Носете си тетрадка, химикал за писане.
В йога пространството се ходи бос! Може да получите чехли за уютност от домакините или си носете ваши.
Има осигурени седящи места на столове, топла напитка, малки вкуснотии и чаша вино за наздраве и сполука в новата година!

КЪДЕ: YogaLab, бул. "Руски" №53
ДАТА: 16 Декември 2023, събота
НАЧАЛО: 16:00ч
ТАКСА: 88 лв.
Участието Ви е гарантирано само с предварителна резервация през сайта на Yogalab и заплащане на аванс от 40лв. За повече информация за записване и заплащане на събитието, вижте тук. Линк за резервация ТУК

За контакт: 0889 898995 - Мария Папаянопол

За водещата: дипломиран Фън Шуй консултант от няколко престижни академии в Азия – Академията по Фън Шуй на Гранд Мастър Лилиан Ту в Малайзия, Мастър Реймънд Ло, Мастър Джозеф Ю, Мастър Чери Мърчанд (Академията на Яп Ченг Хай). Преди 10 г. се връща в България, за да практикува наученото от Изтока, като има над 1400 консултирани обекта – домове, офиси, търговски помещения, провежда лични консултации. Чест гост и водещ на семинари, обучения, презентации в страната. Повече за нейните изяви можете да научите на FB страницата

 

Спонсори на Портал 12