Търси

Филмова вечер: "Мъдростта на травмата", с Габор Мате

Начало
18.05.2023 г. от: 19:00 ч.
Край
18.05.2023 г. от: 21:10 ч.
Местоположение
ул. Балчик 1
Организатор:Art of Breathing
Имейл:artofbreathing.bg@gmail.com
Телефон:0884 914141
Facebook:fb.me/e/AIwGVNpq
Продължаваме новата поредица събития, филмови вечери, в които ще гледаме избрано заглавие и после ще имаме възможност за взаимно споделяне. Темите на филмите ще са различни в сферата на философия, психология, духовност, здраве, социални, обществени и други теми. Ще имаме възможност да открием и съпреживеем заедно нови светове, идеи, личности.

Изборът на следващото заглавие е за всички, които се интересуват от психологията, значението на стреса и значението на травматичните преживявания в нашия живот.

Д-р Габор Мате e канадски доктор, който работи със зависимости, връзката между психичното и физическото здраве и създател на метода Compassionate Inquiry (Състрадателно изучаване), който наскоро представи в България. Филмът е интересен, включително и заради българската връзка в неговата режисура.

Повече за филма:
https://www.imdb.com/title/tt13863968/
Този филм има субтитри на български

Програма
19:00 Филм
20:30 Споделяне
21:10 Край на събитието

Добре дошли сте както винаги с предварително записване на лично съобщение във фейсбук, на 0884 914141 на artofbreathing.bg@gmail.com

Участие: дарение по ваша преценка, което ще бъде използвано за облагородяване на студиото и създаване на повече удобства за следващи прожекции.

Студио за дихателни и холистични практики
Адрес: ул. Балчик 1, в близост до метростанция Красно село, без зона за паркиране

Повече за дейността на Art of Breathing: https://linktr.ee/artofbreathing

Спонсори на Портал 12