Търси

Училище за съзнателни родители - онлайн обучение с Любов Миронова

Начало
07.01.2022 г. от: 09:00 ч.
Край
07.12.2022 г. от: 13:00 ч.
Местоположение
онлайн
Организатор:Любов Миронова
Сайт:https://lmironova.com/
Facebook:bit.ly/32X5mXf
Този курс е подходящ за:

- бъдещи родители, за да могат да се запознаят с това, което им предстои и да си дадат време за личностни промени и подготовка. Прекрасен подарък за всяко младо семейство
- родители, които очакват дете, за да се ориентират в приоритетите и да са фокусирани в следващите стъпки с визия напред
- родители с деца до 3 годишна възраст - да набавят инструменти, да наваксат пропуски и да си направят план относно детската градина и училище
- Родители с деца от 4 до 6 годишна възраст - да коригират и развият присъствието си в живота на детето по стойностен начин и да си направят план относно постъпване в първи клас


Практически насочен курс с онлайн лекции, които се записват като видео уроци.Много примери от практиката, упражнения и предизвикателства. Част си от общност, в която си помагате. Дори 20% да приложите в ежедневието си е гарантирано, че връзката ви с детето ще е значително по-стойностна и вие ще сте видимо по-подготвени, полезни и адекватни.


ОБХВАТ
Учим спокойно и бавно от А до Я за периода от преди раждане, до седем годишна възраст, по отношение на среда, възпитание и образование на децата.
Когато се прави курс за много хора, които са на различно ниво, при това онлайн, единственото смислено решение е курсът да се направи от А до Я, да се създаде цялостна картина, структура и ред  и всеки да си вземе според нуждите си.
Препоръчвам Ви да участвате и в познатите Ви теми, и в непознатите, в темите, които са Ви актуални, и в тези, които не са, за да може да изградите тази цялостна структура, да видите цялата голяма картина, която поднасям, да видите нишките, които се преплитат, свързват и надграждат.


ФОРМАТ
Лекции през Zoom. Правим най-доброто, което онлайн обучението позволява.
Ако някой има нужда от персонално внимание, ще може да си запише допълнително индивидуална консултация.


ЦЕЛ
Целта е родителите да са запознати с пътя, които им предстои, с препятствията по него и да имат инструменти за преодоляването им. Курсът цели да даде съзнателност и предварителна подготовка.
Курсът не цели да създава перфектни родители, а хора които имат яснота кога и какво се случва с детето. Искрено се стараят да са полезни и да нанасят минимум щети.
Родителите с едни препоръки ще се съгласят, с други не. И в двата случая обаче, ще си имат свой индивидуален план как ще преминат през тези седем години с децата си.
Когато се учи за период, които е отминал, ще откриете теми, които искате да си подобрите или наваксате.
Като гледате към настоящите си теми, ще разгърнете потенциал.
Когато се учи за бъдещи далечни теми ще си направите много хубав и обмислен план. Ще имате време да се подготвите и настроите.


ЗАЩО
До средата на 20 век едно дете се е отглеждало от цяло село. Няколко поколения от един род са живеели в общо домакинство и опитът, как се отглеждат деца,  се е предавал органично. Сега в този смисъл на думата село няма. Майката, често отглежда детето си сама и е много объркана от разнопосочните мнения, съвети и препоръки. Търсенето на качествена информация е като да търсиш в казан с фалшиви перли - истинска. Различните педагогики имат различна философия и цели по отношение на детето, което прави много рисковано взимането на елементи от различни места без дълбочина. В този курс съм дала проверена във времето пътека, консистентна и хармонична, която дава устойчиви във времето благотворни за детето и връзката му с родителя резултати. Нарекла съм я Озарена педагогика.ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
Курсът за съзнателни родители е с продължителност една година. Разделен е на шест модула.
Един модул е в рамките на два месеца и се състои от 5 срещи в петъчен ден от 9 до 13 часа.
На 7 януари 2022 петък от 9 часа до 10 часа, ще проверяваме връзкате през Zoom и ще асистирам влизане в системата за учене на Talent LMS.
От 7 януари до 21 януари участниците ще имат време да изгледат, изчетат предварителните материали, да направят необходимите упражнения и подготовка.
Петте лекции от Модул 1 ще бъдат съответно на 21 януари, 28 януари, 11 февруари, 18 февруари и 25 февруари от 9 до 13 часа.
Лекциите, след това, ще бъдат записани като видео уроци за пропусналите дадена дата. Така родителите ще могат да си ги обсъждат у дома и да напредват заедно като екип.
Датите за Модул 2 ще са 5 срещи в петъчен ден от 9 до 13 часа в месеците март и април и ще бъдат уточнени допълнитело.
 
ЦЕНА
100 лева на модул с ДДС. За два месеца. Включва пет учебни дни по четири часа. Общо 20 часа.
Цената е направена така, че да позволи и родители, които са затруднени в момента да имат възможност да се включат и да гледат децата си още по-добре.
Тъй като целта е и бащата и майката да участват, не се заплаща допълнителна цена за втория участващ родител.
Тези, които имат желание да се включват на по-късен етап в курса, заплащат пропуснатите модули и имат достъп до лекциите от тях като запис.
Всеки участник има достъп до материалите и лекциите, докато е част от курса за да премине през тях според темпото си и степента си на интерес.


ЗАПИСВАНЕ
Записването става чрез паричен превод и писмо.
За да се запишете за Модул 1 преведете сумата от 100 лева на:
Елвен БГ ООД
IBAN BG31BPBI79401087027701
BIC BPBIBGSF
Банка Юробанк България АД
Основание: Курс 2022 – Име Фамилия на участника

Моля, след като изпратите превод да изпратите и мейл на contact@lmironova.com , с контактите и името си. За да се изпрати покана за Zoom среща ще е необходим мейл. За да сме сигурни, че връзката ви през Zoom работи, ще трябва да я тестваме преди началото на курса.


Втори бърз вариант да се запишете е директно в три стъпки с PayPal.
• През линка - https://lmironova.talentlms.com/catalog изберете Модул 1
• Направете си профил със Sing up (имена и парола)
• Заплатете с 50 евро и сте записани, с достъп до курса
Ако се колебаете дали да се запишете е добре да се свържете с мен Любов Миронова и да преценим дали този курс е подходящ за вас. Може да ми позвъните на 089 53 55 600 в работно време.

Сайта на Любов Миронова: https://lmironova.com/

Вижте съдържанието на първия модул, както и следващите в това видео в нашия канал на Портал12 . КЛИКНИ ТУК
 

Спонсори на Портал 12