Търси

Тренинг "Ритъм и Пространство в Развитието на Децата" с Теодор Насър

Начало
24.02.2024 г. от: 11:00 ч.
Край
24.02.2024 г. от: 13:00 ч.
Местоположение
кв. Борово ул. "Хан Паган" №5
Организатор:Детски център Всезнайко
Телефон:0887865003
Facebook:fb.me/e/4Xi5vaOcC

Уважаеми приятели,

На 24 февруари ще се проведе тренинг сесия и темата на събитието е "Ритъм и пространство за отглеждане на спокойни и балансирани деца" с водещ Теодор Насър.

За кого е предназначена сесията? Всички настоящи и бъдещи родители, учители и всички, които проявяват интерес към здравословното израстване на детето и искат да научат за алтернативни методи на образование.

Какво може да научите на тренинга? Основната тема е насочена към нуждите на децата от 0 до 7 години. Ще се изследва ритъма, който предразполага децата да бъдат спокойни и фокусирани. Ще се разгледа разпределението на ритъма за ден, седмица, месец и година, както и как да изготвите здравословен ритъм за детето, съобразен с натовареността и нуждите на родителите.

Следващата част от тренинга ще се фокусира върху това как времето и пространството се влияят в създаването на подходяща подредба у дома, като целта е да се постигне спокойствие и равновесие у децата. Ще се разгледат различни модели за организиране на домашното пространство, включително детската стая, кухнята, коридора, терасата и хола. Ще бъдат предложени идеи за съчетаване на дейности както у дома, така и извън него.

Теодор Насър е учител, лектор и обучител с обширен опит. В свободното си време танцува и се занимава с градинарство. С дипломи в областта на началната педагогика и биодинамичното земеделие, той е изучавал Валдорфската педагогика и Евритмия. В момента активно работи по разпространението на методите на алтернативната педагогика в България чрез семинари и консултации за родители и учители. Теодор Насър също така е изнася лекции на семинари по философия, алтернативна педагогика и методи на наблюдение в различни държави като Англия, Швейцария, Германия, България и Египет.

За повече информация за мястото на събитието, както и за начините за записване за участие в тренинга, моля посетете посочения линк.

Спонсори на Портал 12