Търси

Слънчева музика за деца в Ечка с Ива Петрова

Начало
24.01.2024 г. от: 10:30 ч.
Край
24.01.2024 г. от: 11:15 ч.
Местоположение
ул. "Лидице" №26, гр. София
Организатор:Ива Петрова и Ечка
Facebook:fb.me/e/1yxrHLKZy
Лице за контакт:Ечка
Музиката в Ечка често звучи. И този път музиката ще пристигне с Ива и нейната неуморна китара. Когато порасна голяма, Ива разбра, че може да раздава на децата от музиката, която носи в себе си. Като чадър, който изважда при дъжд. И вплете в него детски песнички от Слънчевата Педагогика по Учителя. А към песничките закачи плавни движения и пълна поляна с добродетели. Спомни си и за онези любими песнички от нейното детство. Опакова всичко с гласа си и му върза широка усмивка за панделка.

Малчовците с музика растат и за песни и римушки всеки ден е ред.
Заповядайте на музикално занимание с песнички и римушки за най-малките деца на възраст 1-3 години, по време на което да попеете, да посвирите и да потанцувате.
Заниманията са сплотяващи, учат децата да се радват на музиката в компанията на други деца, да съпреживяват удоволствието от нея и да споделят радостта. Музиката и повтарянето в рими са важен елемент от проговарянето и ученето. Заниманията се провеждат в присъствието на родител. В случай че детенцето се чувства комфортно без близък човек до него, може да приседнете на чаша кафе или чай в пространството за "порастналите деца".

Паричен обмен: 15 лева

Спонсори на Портал 12