Тази пролет се организира по-различен Ден на отворените врати. Освен традиционните екскурзии, работилници и дегустация на домашно джелато, гостите ще могат да се насладят и на нови преживявания, които все още остават изненада.
В програмата са включени разходка сред животните и зелените поляни. Гостите ще могат да се потопят в автентичния фермерски живот, ще има работилници за рисуване на сувенири и концерт с жива музика.
За желаещите да удължат престоя си, хотелът към фермата ще бъде отворен от 11 април. Гостите на хотела ще имат възможност да се насладят на специална узбекска вечеря, приготвена от новия шеф-готвач на комплекса.
Работилниците, подходящи както за деца, така и за възрастни, включват:
- Приготвяне на домашно джелато
- Производство на моцарела, бурата и краве масло
- Моделиране с глина и рисуване
Това събитие предлага уникална възможност да се съчетае разходката сред природата с образователни дейности и кулинарни изживявания в автентична био среда.