Търси

Приказно пеене - Антропософска терапия

Начало
22.05.2023 г. от: 18:30 ч.
Край
22.05.2023 г. от: 20:00 ч.
Местоположение
ул. „Хаджи Димитър“ 13, вх. Б
Организатор:Цвета Мишкова
Телефон:0882 95 35 50
Сайт:https://svetlik.prikazki.art/prikazno-peene/
Лице за контакт:Цвета Мишкова
Eлате да пеем!
Не е нужно да имате предварителен опит. Най-важно е желанието. Всеизвестни са ползите от пеенето, но смисълът е в истинското преживяване, отвъд оценките и поставянето на етикети. Пеенето тонизира, изправя тялото, подобрява дишането и кръвообращението, засилва имунитета. Лечебната и творческа сила на дишането и тона е заложена в нас и откривайки собствения си глас, човек може да опознае себе си, да се заяви пред света и да отвори сетивата си за него. В пеенето участва целият организъм, а импулсът идва от Аз-а на човека.

Водещ е Цвета Мишкова – артист по душа и проявление, автор на песни, арт терапевт. От 2016 г. е част от обучението по Антропософска терапия чрез пеене в България и има практика като певчески терапевт.

Кога:
22 май (понеделник) 18:30 – 20:00 ч.

Къде: гр. София, ул. „Хаджи Димитър“ 13, вх. Б, (пресечка на ул. „Шишман“, съвсем близо до Метростанция СУ)

Вход: дарение

За повече информация и записване: 0882 95 35 50 Цвета Мишкова

Заниманията са вдъхновени и включват методите на „Антропософска терапия чрез пеене“, базирана на Школа за разкриване на гласа на Валборг Вербег. В търсещ и намиращ отговори подход към елементите – дишане, процесите на слушане и вслушване, съгласни и гласни, потапя във все по-дълбоко в трансформация по пътя към нашето „Аз-звучене“. Гласът е този, който ни свързва с вродените творчески сили. Така чрез практически опит се придобиват нови и задълбочени възможности за възприемане на нашето тяло, душа, дух и връзката ни с космическите сили и здраве на всички нива.

Спонсори на Портал 12