Къде: Елизиум Пловдив, Ул. Душо Хаджидеков 2
Кога: 18.06.2023 г. от 16:00-20:00 ч.
Цена: 35 лв. (в цената е включена вечеря)
Максимален брой участници - 15 души.
За запазване на място е необходимо предварително заплащане.
За записване и информация: 088 206 2087, Info@elysium-plovdiv.eu
Семинарът е подходящ за хора, които:
- искат да разберат повече за философията и принципите на Аюрведа;
- търсят промяна в начина си на хранене;
- искат да започнат вегетарианско хранене;
- са вегетарианци, но чувстват, че не се хранят пълноценно;
- искат да започнат да приготвят храната си сами и това да не отнема много време.
Водещата на кулинарното събитие, Юлиана Драгова, е на 41 години и има две момчета. По образование дизайнер, но по призвание аюрведа терапевт.
Преподава авторски аюрведичен готварски курс - Кутия за обяд. Работи в Аюрведичен център София.
Изгражда и развива Кът за срещи - Сподели вдъхновение. Място за семинари, обучения, практики и експерименти на всякакви теми свързани със здраве, Аюрведа, духовно развитие, творчество, устойчиво развитие, Градинарство в хармония с природата, Пермакултура.
Преминала е следните обучения: двугодишен курс по Аюрведа при д-р Заркова; три курса по аюрведично готвене; практически курс по Аюрведа терапии при аюрведа лекар от Индия; Марма терапия - в международния център на Art of living – Германия.
Аюрведа е океан от знание - изучаването и изследването й е работа за цял живот!
В деня на семинара си носете готварски престилки или бъдете с дрехи подходящи за готвене.