Търси

Ослен Уикенд - среща и песнопойски кръг

Начало
27.01.2024 г. от: 15:00 ч.
Край
30.11.-0001 г. от: 00:00 ч.
Местоположение
Старото училище на с. Ослен Криводол, гр. Враца
Организатор:Ослен Заедно - Слънчева Земя
Телефон:0883411898
Facebook:fb.me/e/3pv9urqPf
Ослен Заедно - Слънчева Земя ви кани на уютно и топло събиране "Ослен weekend" – среща-песнопойка – кръг за пеене – на 27 януари от 15ч.

Да се съберем в кръг чрез силата на божествения обединител – музиката, пеенето и свиренето заедно. Метод, чрез който хората от древни времена са се събирали, сплотявали и свързвали сърцата и душите за едни по-добри бъднини, по-добри взаимоотношения и по-силна връзка помежду си.

За първи път обновената стая на старото училище под формата на Ослен weekend ще подслони гости на топли килими, възглавнички, запалена печка на дърва и уютна атмосфера. Добре дошли сте и с децата си. Пред училището има площадка за игра. Песните ще са подходящи за малки и големи. Ще се пеят български, народни, рейнбоу, индиански, испански песни, детски и други, които са ви на сърце + джем.

Ще се срещнете с някои от новите млади жители в Ослен – Клеар с нежните звуци на арфата и Невена с китара, тамбура и флейта. Добре дошли са всички на уютен кръг най-вече с гласовете си. Може да си носите и инструменти. Не е нужно да можете да пеете, защото всъщност вие си можете и сърцето ви пее.

Не случайно събитието ще бъде в първата реставрирана зала на старото училище. Училището, което навремето е строено с доброволен труд и което сега от Ослен Заедно действат по превръщането му в образователно пространство за след като се реставрира и се съберат още семейства и учители в Ослен.

Важно: Молим да се запишете, ако желаете да участвате. Линкът за записване може да откриете, на страницата на събитието във Фейсбук.
Локация: в старото училище – до кметството
Вход: свободен, усмивка или избор дарение или нещо за хапване/споделяне

За тези от вас, които искат да останат в района с нощувка, можете да се свържете на посочения телефон за съдействие.

Спонсори на Портал 12