Търси

Летен ритрийт на Школата на Единното Учение в България със Зор Алеф

Начало
13.08.2023 г. от: 11:00 ч.
Край
23.08.2023 г. от: 11:00 ч.
Местоположение
курорт Боровец; Белоградчик, Магура, Мусала
Организатор:Школа на Единното Учение в България
Имейл:sheuritriti@abv.bg
Телефон:0887 61 08 65
ЕЖЕГОДEН ЛЕТEН РИТРИЙТ НА ШКОЛАТА НА ЕДИННОТО УЧЕНИЕ

Тема на ритрийта: Деветнадесети Аркан на езотеричната мъдрост – Духовната свобода. Пречистването и изцелението на душата и тялото. Медитация, магия и теургия. Практики на вътрешното и външно Царство. Магически техники за трансцендиране на съзнанието и концентрация на духовната сила.

13.08 – Настаняване в курорт Боровец. Шест нощувки. Преговаря се с хотел „Роял“ за цена (до поляната за практики). Възможно е по желание настаняване и в хотел Самоков.
14.08 – Сутрин – практика. През деня – свободно време. Следобед – семинар и терапия. Вечер – вечерен ритрийт.
15.08 – Сутрин – практика. През деня – свободно време. Следобед – семинар и терапия. Вечер – вечерен ритрийт.
16.08 – Сутрин – практика. През деня – свободно време. Следобед – семинар и терапия. Вечер – вечерен ритрийт.
17.08 – Изкачване с лифт и след това пеш до хижа Мусала. Семинар. Следобед – терапия. Вечер – вечерен ритрийт*.
18.08 – Сутрин – практика. През деня – свободно време. Следобед – семинар и терапия. Вечер – вечерен ритрийт.
19.08 – Преход до град Белоградчик. Четири нощувки. Всеки сам организира настаняването си. Ако има желаещи, организаторите могат да съдействат за настаняване в хотел „Скалите“.
20.08 – Посещение на пещера Магура и крепост „Калето“ (семинар).
21.08 – Семинар, разстановка за инициацията, посещение на Ашрама.
22.08 – На изгрев – инициация, през деня – лекция, вечерта – братска вечеря.
23.08 – Отпътуване.

* Ако метеорологичните условия не позволяват качване до хижа Мусала в този ден, същото ще бъде променено за друга дата, която ще се съобщи на място.

Допълнителни разходи: билети за лифт, Магура и «Калето»; такса преводач; братска вечеря – минимум 80 лв. Допълнително ще се уточни точната сума. Отделно се заплаща такса за участие в семинар и такса за участие в терапията.

Записване: не по-късно от 31.05.2023г.
Заплащане на минимум 50% от стойността на пребиваването – при записване.
В срок до 15.07.2023 г. заплащане на останалите 50% за настаняването в Боровец (изискване на хотела).
Заплащане на останалите 50% по другите разходи извън настаняването в Боровец - най-късно по време на семинара, но не по-късно от 15.08.2023 г.
При липса на възможност да се спазят сроковете за плащане, моля, свържете се с организаторите за уточняване.

Организатори:
0887 61 08 65 (за предпочитане е да изпращате съобщения на Viber)
0878 64 80 62
e-mail: sheuritriti@abv.bg

~ ~ ~
Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко-Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на руски и български език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия и други държави.

Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на единно учение. За свой най-голям учител Зор Алеф приема Христос.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, „Възвание към светлината", „Йога на Словото", "Практика на триединното здраве", "Практика на трансцедентния покой",  „Йога на сънищата", „Да бъдеш", „Метод на неуязвимостта". Очаквайте новата му книга за „Наука на безсмъртието“.

Спонсори на Портал 12