Търси

Космософска среща върху Новото Познание с Даниел Гаглиардо

Начало
17.05.2023 г. от: 18:30 ч.
Край
17.05.2023 г. от: 20:30 ч.
Местоположение
бул. ‘’Княз Александър Дондуков’’ N54 Б, ет. 1, вход от бул.’’ Васил Левски ’’
Организатор:Уксим България
Телефон:-
Facebook:www.facebook.com/uksimbg/
Лице за контакт:Уксим България
Даниел Гаглиардо е роден в Буенос Айрес, Аржентина, през 1957 г. Той е основател и жител на Центъра за Планетарна Служба “Уксим” – Сиера дел Сиело /Небесната Планина/. От ранна юношеска възраст Даниел проявява дълбок интерес към духовното търсене. През 1990 г. сформира център Uksim с цел подпомагане на текущия планетарен преход чрез пречистване и възстановяване на връзката с Висшите космически закони. През 1997 г. Даниел се оттегля от външния живот и започва да живее в заедно с други членове на групата на място, разположено в Кебрада де ла Луна, между хълмовете Уриторко и Пахарило в провинция Кордоба, Аржентина. Периодично той пътува до различни градове в целия свят, където води лекции по Космическа философия (Космософия).

Космософията или Космическата наука е поток от вътрешна енергия, която има капацитет да ни трансформира и ни ориентират към по-висшето. Всичко, което идва от вътрешното съзнание, от вътрешния космос е Космософия. По време на цялата история от развитието на човечеството тази енергия непрекъснато се е обновявала поради промяната на съзнанието на индивидите и на човечеството като цяло. Може да се каже, че е вътрешна наука, от която съзнанието се нуждае във всеки момент.
Формулирана е и разпространявана от Даниел Гаглиардо – Учител от нов тип, или Инструктор на Новото време, както сам нарича себе си.
В различни страни и континенти, Даниел Гаглиардо стимулира хората към извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата и пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие, осъществяване на единство с космическата същност, намираща се дълбоко във всеки.
Основател на Център за планетарна служба и подкрепа – УКСИМ – в Небесната Планина, недалеч от град Кордоба, Аржентина
– Даниел Гаглиардо изпълнява своята мисия, ръководейки този така уникален център, и също пътувайки по света, за да предава Новото Познание, на тези, отворени за него.

Срещата ще се излъчва и онлайн.

Спонсори на Портал 12