Търси

Интензивен онлайн курс за заети бащи с Любов Миронова

Начало
28.01.2024 г. от: 09:00 ч.
Край
28.01.2024 г. от: 16:00 ч.
Местоположение
Онлайн
Организатор:Любов Миронова
Имейл:contact@lmironova.com
Телефон:0895355600
Facebook:www.facebook.com/Lyubov.Mironova.8
Лице за контакт:Любов Миронова
Заповядайте на най-чаканият последните години курс и най-посещаваният на живо, който ще се проведе онлайн.

Любов Миронова от 2008 г. помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. Тя е защитила образователните степени Магистър предучилищна педагогика, Магистър начална педагогика, а също е и дипломиран учител по икономика. Завършила е курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Била е хоноруван преподавател в Националния институт за обучение на директори в областта на образованието. Води курсове за повишаване квалификацията на учители, също така Училище за съзнателни родители и годишен курс за възпитание в добродетели на деца от 6 до 12 годишна възраст. През 2021 година e избрана за Будител на район Слатина в град София. Онлайн могат да се намерят множество нейни книги, статии, лекции и участия в предавания за съвременните деца и родителството по значим начин."

Обученията на Любов Миронова
Качествени и приложими. Обобщаващи най-важното по темата. Структурирани и подредени. Информацията е поднесена просто, кратко и ясно. Използват се реални казуси, работи се в малки групи, насърчава се споделянето и дискусиите.

Защо е полезен този курс?
Голяма част от травмите ни са получени в детството. По-голямата част от тях, не са от лошотия, а просто от невежество на родителите ни. Това, което може да направим за нашите собствени деца е да се постараем повече. Да се подготвим да сме родители. Ако търсите качествена информация и проверени в практиката препоръки се запишете на този курс.

Отзивите, които споделят преминалите вече курса са, че това е ценен курс за тези, на които децата и тяхното образование е мисия, както и че информацията в курса е качествено подбрана, запомняща се лесно, в таблици и диаграми.

За допълнителна информация, моля посетете сайта на Любов Миронова.

Спонсори на Портал 12