Търси

Звуково събуждане на сърцето в Тимшел Йога

Начало
21.01.2024 г. от: 14:30 ч.
Край
21.01.2024 г. от: 16:30 ч.
Местоположение
Йога Тимшел, ул. "Бреза" №6, кв. Лозенец
Организатор:Лора Бавани
Телефон:0898464901
Facebook:fb.me/e/44MTS910V
Лице за контакт:Лора Бавани
Заповядайте на поредната звукова сбирка в Тимшел Йога с Лора Бавани и Джей Кришна. Елате на тази гонг практика, където всеки ще може да отпусне сърцето си и да се разтвори в безкрайния океан от любовта и радост. Вибрациите ще помогнат да пречистите ума си от излишни тревоги и натрапчиви мисли и да повдигнете вибрациите и настроението си. За да можете все по-лесно да се свързвате с безкрайния вътрешен извор на любов и радост дори в студените зимни месеци. Звуците помагат за освобождаване на енергийни блокажи, физически блокажи, регулират нервната система, кръвообращението и движението на водите в тялото. Водещите на звуковия процес ще комбинират дихателни техники, визуализации, релаксации и различни древни лечебни инструменти.

ВОДЕЩИТЕ: Лора Бавани и Джей Кришна
В последните 14 години Лора Бавани изследва различни древни учения и практики по целия свят. Занимава се със звукотерапия от 2013 година. Сертифициран преподавател е по Аюрведа, Марма масаж, Йога, Кундалини йога, МЕМ Гонг Йога и гонг.
От 10 г. живее в дивата Конявска планина, където изцяло се посвещава на работата със Земята, билките, звука и тишината, ежедневните практики и автентичния начин на живот. През 2019 г. и 2022 г. има щастието да се учи от великия гонг майстор Дон Конро.

КOГА: на 21.01 от 14,30 до 16,30 ч
КЪДЕ: йога Тимшел, ул. Бреза 6, в Лозенец
ЦЕНА: дарение от сърце

ВАЖНО! Ако искате да запазите място, се обадете на посочения телефон или пишете ЛС на Лора Бавани
Ще можете да пробвате и закупите Тибетска купа и звънчета Коши на място.
Носете удобни топли дрехи за релакс.

Спонсори на Портал 12