Търси

Живот по време на мутация с Димитър Андонов

Начало
04.02.2024 г. от: 10:30 ч.
Край
04.02.2024 г. от: 15:30 ч.
Местоположение
ул. "Добри Войников" №47
Организатор:Учебен Център Тера
Телефон:0898552558
Facebook:fb.me/e/41VCYHDt1
Лице за контакт:София Ангелова
Живот във време на мутация с професионалния ХД анализатор Димитър Андонов - Г 1/3. Календарната година започна! Слънчевата година (когато слънцето навлезне в 41 хексаграма) “чука” на вратата. Характерът й е много близък до характера на времето след 2027 г.:
  • Време на индивидуализъм, непредсказуемост и изменчивост.
  • Време, в което всеки може да разчита основно на себе си.
Нанесено върху семействата ни и професионалните ни общностни се получава един творчески хаос, в който всеки тегли към неговото си. Всеки от нас в средите на хюман дизайн (или почти всеки) знае или е подочувал нещичко за промените след 2027 г. Мутацията е вече в ход. Индивидуалният климат може да се подуши, види и усети. В интимните ни връзки. В семействата ни. В работата. В професионалната ни реализация. Всяко време си носи своите предимства и предизвикателства. Ние сме повлияни от ценностите на времето и средата, в които живеем. Това създава в нас навици и известна рутина. Навиците водят до предсказуемост. И когато рутината бъде нарушена, следва известен шок и период на адаптация. Хексаграмата на шока (51) има надслов “Способността да откликваш на безпорядъка и шока чрез разпознаване и адаптация”.

Но човеците са нещо повече от това просто да реагират. Хората имат ум. Мислят, четем, слушат, споделят. Искат да знаят. Но кое знание ни е от полза и кое познание ни носи тревожност и страхове? Кога знанието ни прави свободни и кога ни сковава и обърква?

По време на срещата на 4-ти февруари ще се говори накратко за характеристиките на отминаващата епоха (1616-2026), на предстоящата (2027-2438), танцът на големите “поколенчески” планети. Водещите ще споделят как се отразява новото време във връзките ни, в семейството ни, в професионалната ни реализация.

Ще бъде отворено пространство за споделяне и въпроси от участниците. Споделянето носи прозрения и осъзнавания за споделящия. Поражда дискусия и ползи за всички участници. Споделянето носи възможност за обратна връзка, която има в пъти по-голяма стойност за човека.

Поради капацитета на залата, присъствените места са ограничени. Има опция за онлайн участие по зуум. Записването става на посочения телефон.

Спонсори на Портал 12