Търси

Женски фестивал "Месечина"

Начало
04.08.2022 г. от: 10:00 ч.
Край
07.08.2022 г. от: 17:00 ч.
Местоположение
Кукленски Манастир Св. Св. Козма И Дамян
Организатор:Пазителките на Живота, Събуди се - Експеримент / Wake Up - Experiment and Задруга "Вдъхновение" / Community "Inspiration"
Facebook:Пазителките на Живота
Лице за контакт:Пазителките на Живота
Женски Фестивал „Месечина”
Ако усещаш повика на дивото и на земята, търсиш връзка с женската мъдрост, копнееш за преживяване на истинско споделяне и сестринство, те каним на фестивал „Месечина”.
Добре си дошла да се присъединиш към нашето женско племе в пространство на лечение, практики, споделяне, ритуали и молитви, празненства, песни и танци насред вълшебните родопски гори и поляни.
През това пътешествие сме поканили да те водят мъдри и талантливи жени, които носят практики и познания както за лечението на жената на физическо и емоционално ниво, така и за нейното разгръщане в духовен план.
Фестивалът „Месечина” обединява вдъхновяващи жени лечителки, терапевтки, билкарки, йога преподавателки, певици и музикантки ,които като луни озаряват нашия общ небосклон всяка със своя специален дар, който винаги е в служба на останалите жени.
„Месечина” отваря пространство на обединение и преживяване на женската мъдрост и прилагането и на практика. Нашето намерение е всяка от нас, която споделя това преживяване да получи достъп до тези познания и тя самата да блести по-силно и да се разгръща все повече и повече - дива свободна, грейнала и засмяна в силата си , заедно със сестрите си.
Когато тялото, емоциите, душата са в хармония, ние не се борим с живота, а го празнуваме и по време на „Месечина” очаквайте освен практиките и лекциите за лечение, също много моменти на споделеност, радост, свързване , женски кръгове с песни около огъня и екстатични танци под звездите, смях с момичетата и пълно блаженство.
Кои са водещите и артистите, и програмата очаквайте скоро.
БРОЯТ НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ Е ОГРАНИЧЕН ДО 108.
Предварителното записване е задължително!
Къде:
Фестивалът ще се проведе над град Куклен в нежната зелена прегръдка на Родопа планина.
Кога:
От 4-ти Август, четвъртък в 18.00ч. до 07-ми Август, неделя в 14.00ч.
Кои сме ние:
„Пазителките на живота”
Какво е настаняванто:
Настаняване в собствени палатки за приключенски настроените жени, които директно искат да вкусят от дивото.
Грижа за Земята:
Няма да се ползват еднократни прибори и посуда, така че ако искате можете да вземете и свята лична от вкъщи. Бъдете отговорни за своите отпадъци и нека минимизираме до най-необходимото вноса на пластмаси опаковки и пособия.
Храна:
Храната е специално подбрана вегетарианска и веганска, сготвена с отношение от кухнята на Петър Богданов (издал книгата- „Традиционна Ведическа кухня”).
Включени са закуски ,обяди и вечери за целият престой в цената на билета.
Баня:
Към банята се минава по красива горска пътека и е на разстояние 3-4 мин. от фестивалното пространство.
Тоалетни:
Три от тоалетните са в непосредствена близост до фествалното пространство,останалите са на 3-4 мин., близо до банята.
Какво да си носим:
Палатка, спален чувал ,шалте, топли дрехи, дъждобран, йога постелка, бутилка за вода , чаши или канчета, челник , бели рокли, удобни обувки, натурална козметика.
Цена: 360лв.
Ранно записване до 29ти юни - 320 лв.
Пишете ни лично за предварително записване на страницата ни "Пазителките на живота

Линк към ФБ събитието:

https://www.facebook.com/events/1668462206847814/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22discovery_top_tab%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

 

Спонсори на Портал 12