Търси

Дихателно-сетивно преживяване за блаженство (1-ва от 5 части)

Начало
21.05.2023 г. от: 10:00 ч.
Край
21.05.2023 г. от: 14:15 ч.
Местоположение
ул. Балчик 1
Организатор:Art of Breathing
Имейл:artofbreathing.bg@gmail.com
Телефон:0884 914141
Facebook:fb.me/e/1dbOEsU7P
Лице за контакт:Кирил Радев
Дихателно-сетивните преживявания са венец на дихателните практики в съчетание със сбор от подпомагащи модалности, при които активно участват и сетивата. Преживяването представлява уникален за България шанс да се впуснете в приключение без аналог. Практиката заимства най-доброто от натрупания международен опит и обучения на водещия, които се допълват и със собствени елементи. Практиката е не просто сбор от различни компоненти, а логично структуриран преживелищен процес, така че участниците да извлекат максимума от всеки елемент. Груповата динамика усилва тази комбинация от ефективни способи за зареждане, дълбока релаксация, себепознание и възможност за промяна и личностно развитие, което дава възможност за една чудесна грижа за себе както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Събитието представлява наситен процес от последователни дълбоки преживявания като:
  • Възможност за свързване с други участници в групата
  • Двигателна и телесна работа
  • Активна дихателна практика (около 1 час)
  • Звукотерапия
  • Благоухания
  • Работа с физически усещания
  • Дълбока релаксация
  • Какаова церемония със специална напитка авторска рецепта
  • Споределяне в кръг
  • Обратна връзка от дихателен учител

Това е първото от серията дихателно-сетивни преживявания в надграждащ процес с повишаваща се интензивност. Основен фокус в 1-ва част е работата с физическите усещания, които могат да бъдат и много интензивни. Много често практиката води до усещане за блаженство, радост, интуицията се подобрява, с яснотата, че преживяванията на всеки участник са индивидуални и различни. Събитието се преживява често едновременно като разпускащо и зареждащо. Препоръчваме на всеки, който би искал да опита от сетивните дихателно-терапевтични преживявания, да започне именно с това и тогава да продължи към следващите, които надграждат като "Дихателно-сетивно преживяване за връзка със себе си" част 2 и "Дихателно-сетивно преживяване за емоционално освобождаване" част 3. Планираните части в поредицата са предвидени в общо 5 части и ще бъдат обявени в последствие.
Водещ: Кирил

Дълбоката дихателна практика, съчетана с психологическа насока, позволява отключването на енергия, в процес който да бъде мост към съзидателност и съзнателност. Целият процес е обгърнат от приятно съчетание от сетивни провокации и наслади за основните сетива - слух, допир, вкус, мирис и зрение. Работата със сетивата засилва и подкрепя преживяванията, като понякога различни сетивности отключват иначе недостъпни преживявания. Процесът включва игрови моменти, движение и подкрепа в групова среда, които придават цялост на преживяването. Ценността на една такава група е в усещането за общ и индивидуален процес, за зареждане, за отпускане, за обмен, за преживяване, което ще ти даде отговори, но ще те накара и да си зададеш въпроси. Преживяванията са строго индивидуални и са различни както за всеки участник, така и за различните събития.

Повече за ползите и ефектите:
https://www.youtube.com/watch?v=WCFRB4Jn-FU

Събитието е подходящо за хора без опит в дихателните практики.
Събитието не е подходящо за бременни, хора със сърдечно-съдови заболявания, глаукома, епилепсия, хора претърпели скорошна оперативна намеса, наскоро преболедували тежка вирусна инфекция, ако използвате силни медикаменти или имате някакъв вид зависимост, ако сте диагностицирани с психотично заболяване, ако сте в процес на работа с тежко травматично преживяване.

Продължителност: ориентировъчно 4 часа, с отворен край според активността на участниците
Местата са ограничени, записване на лично съобщение във фейсбук, на 0884 914141, на artofbreathing.bg@gmail.com и с предварително заплащане, което е обвързващо.
Цена: 70 лв.

Студио за дихателни и холистични практики
Адрес: Ул. Балчик 1, в близост до метростанция Красно село, без зона за паркиране.
Добре дошли сте около 10-на минути предварително, за навременно започване на практика.
Поканени сте да си носите бутилка вода, за да може да се хидратирате свободно по време на практиката.

Кирил Радев е международно сертифициран дихателен водещ в множество школи, като е изключение за България със своята универсална насоченост. Той е и сертифициран звукотерапевт и допълва своите умения с обучения в различни психотерапевтични школи. Води планински приключения, студова терапия и други холистични способи на свързване с вътрешната и външната природа. Природен лайфстайл дизайнер за проактивен уелнес и устойчива лична трансформация. Създател на Art of breathing със съответния youtube канал.

Спонсори на Портал 12