Търси

Да СЪградим заедно Дома на Екологичното строителство в с. Долни Раковец

Начало
09.06.2023 г. от: 08:00 ч.
Край
11.06.2023 г. от: 18:00 ч.
Местоположение
с. Долни Раковец
Организатор:ИЕС - Институт по екологично строителство
Имейл:info@iesearth.com
Телефон:0888810933
Facebook:fb.me/e/19ZRKiRzN
Лице за контакт:Добромир Машев
Приятели, съмишленици, доброжелатели, любопитни изследователи,
каним ви да изградим заедно дома на ИЕС - Институт по екологично строителство!
Запазете датите 9 – 10 – 11 юни!
Доведете приятели и съмишленици!
Бъдете готови за приключение сред природата,
което ще ви обогати с нови познанства!

Сградата на училището в село Долни Раковец ни очаква с трепет, за да се събуди отново за пълнокръвен живот! В помещенията на училището ще бъде създаден първият за България и Балканите “Институт по екологично строителство“ (ИЕС), в който архитекти, инженери, строители и частни лица от цялата страна ще могат да се обучават в тънкостите и тайните на екологично строителство с естествени материали.
Ние буквално практикуваме връщането към природата и корените не само на думи. Каним и вас да го направите и да ни помогнете да разчистим пораженията, нанесени на старото училище от пожара и от времето.

Елате да си изцапаме ръцете заедно, да напрегнем мишци заедно, да дишаме кристален радомирски въздух заедно в подножието на Конявската планина!
Ценим високо доброволческия труд, защото той сплотява и носи онази чистота на мисълта и дръзновението, които са способни да преместят планини!

Екологичното строителство е наша мисия и призвание, защото сме модерни, обичаме природата, верни сме на корена и ни е гот, когато ухае на глина, сено и коноп – тогава душата ни диша в едно с майката природа!
Да СЪградим заедно Дома на Екологичното строителство в България!

Спонсори на Портал 12