Търси

ДКС "Васил Левски" - Камен Донев - Лекция N3 "ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО"

Начало
21.05.2022 г. от: 20:00 ч.
Край
21.05.2022 г. от: 22:15 ч.
Местоположение
ДКС "Васил Левски", Велико Търново
Организатор:Камен Донев
Facebook:bit.ly/35mdl1m
Заповядайте на 21 май на Лекция №3 от поредицата моноспектакли на Камен Донев "Възгледите на един учител"! Третата лекция е ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО, за неговите съдържание, форма, намерения и видоизменения.
Билети в мрежата на EVENTIM и
*Туристически информационен център “Царевград Търнов”, ул. Христо Ботев 5
*Билетна каса ДКС “Васил Левски”
*Български пощи, ул. "Хр. Ботев" № 1
*Бензиностанции ОМВ
***
Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: „Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…“
Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек.
В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.
Камен Донев

Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Стоян Янкулов - СТУНДЖИ, Ева Перчемлиева – Тъканова, Кръстина Кокорска – КРИСТА, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Росен Чепилски, Филип Василевски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.

Спонсори на Портал 12