Търси

Граалът - реалност или не (среща дискусия в Разград)

Начало
04.02.2024 г. от: 10:00 ч.
Край
04.02.2024 г. от: 12:00 ч.
Местоположение
гр. Разград, Регионална библиотека “Проф. Боян Пенев”
Организатор:Международна Школа на Златния Розенкройц - България
Facebook:fb.me/e/12vfFIehh
През вековете хората винаги са били запленени от загадката и величието на Граала - този загадъчен бокал, от който според свещените писания за последен път е отпил Месията по време на Тайната вечеря, и в който са събрани последните капки кръв на Христос на Голгота. Но какво наистина е Граалът и къде трябва да търсим истината за него? Това е въпросът, който вълнува от векове учени, религия и хора, и на 4-ти февруари (неделя) от 10:00 часа, можете да се присъедините към дискусията в Регионалната библиотека “Проф. Боян Пенев” на бул. “Бели Лом” №28 в Разград.

На това интригуващо събитие участниците в дискусията ще се потопят в изследването на Граала и ще се опитат да отговорят на въпросите, които задават много поколения. Ще се потърси значението му в митовете, историята и езотеричните учения, за да се достигне до истината дали този предмет е реален, символичен или пък нещо съвсем различно.

Участниците ще могат да споделя своите размисли, теории и възгледи в този търсачески процес. Елате и бъдете част от вдъхновяващата дискусия, която може да ни приближи към отговорите, които се търсят от векове.

Входът е свободен.

Спонсори на Портал 12