Търси

Гонг медитация - Любов в Искра Йога, Беляковец

Начало
23.12.2023 г. от: 14:30 ч.
Край
23.12.2023 г. от: 17:00 ч.
Местоположение
с. Беляковец
Организатор:Искра Йога
Телефон:0888821016
Facebook:fb.me/e/16UKGE3iV
Лице за контакт:Искра

Гонг Медитация "Любов - музиката на Сърцето"

"Отвъд времето и пространството, отвъд доброто и злото е градината на Любовта. Ще те чакам там." – Руми

Заповядайте да се потопите във вибрациите на звуците от гонговете и купите и да събудите изначалната жизнена енергия в нас. Ще се свържете с изначалната вибрация на Божествената Любов, точно преди Бъдни вечер. По време на тази специална практика ще се работи за пречистване, баланс и хармония на сърдечния си център, и за сливане с усещането и преживяването на любовта на всички нива и измерения. Може да си донесете вода, която да се зареди с вибрациите на свещените инструменти.

Високите енергии на Земята, Слънцето, Луната, Венера и Нептун помагат да се усетят все по-интензивно вибрациите. Нашите тела, органи и клетки също имат своя собствена честота на трептене. Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни. Изчиства енергийно и лекува тялото ни. Ефектът на гонг банята продължава и след приключване на сесията. Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни.

Забележка: Добре е през целия ден да пиете повече вода и да не хапвате прекалено.

За водещата Ани, АнНамЕлия
Анелия Борисова е създател на Йога студио "Ом Шанти" - Варна, и Йога студио "Едно" - София.
Ани практикува духовни практики повече от 20 години. По професия – Мениджър Маркетинг и Реклама, Магистър Психолог, завършила следдипломна квалификация „Мениджмънт в Рекреацията и Спа”, НСА – специалност Йога Инструктор, Йога за деца RKY. Допълнителни обучения по Психобиологично декодиране на болестите, Обучение по Холистична Енергийна Психология, Обучение по Майндфулнес, Техники за вътрешна алхимия, Лечение чрез порталите на времето, Обучение за звукотерапия, терапия с Гонг, тибетски и кристални купи, Кристалотерапия, Радиестезия и Фън Шуй, Бахова терапия и др.
Преподава Йога, Рейки, Медитация, Енергийни практики, Йога за деца, Йога за мама и бебе, Йога за бременни, води обучения за Йога инструктори, медитация и Рейки.

Кога и къде: 23 Декември /Събота/ от 14.30 ч в с. Беляковец, Искра Йога
Задължително е предварително записване на 0888821016 - Искра.
Местата са ограничени!
Размяна на енергия - 35 лв.

Спонсори на Портал 12