Търси

Втори концерт на група Тиферет за Мир в София

Начало
29.12.2023 г. от: 19:00 ч.
Край
29.12.2023 г. от: 21:00 ч.
Местоположение
Камерна зала, Национален Студентски Дом
Организатор:Група Тиферет
Facebook:fb.me/e/1enJ3ryFg
С благодарност за Музиката, която тече през нас и за възможността да я споделим заедно, музикантите от група Тиферет Ви приветстват на техния втори голям концерт в София! Концерт-Медитация, музика за Духа, Молитва и Песнопение за Мир. Поканени са всички, с обич и топлота, на един по-различен декемврийски концерт. Концерт-откровение е със специална насоченост и намерение за излъчване на МИР в и между всички същества. Да попеем всички заЕдно, да притихнем всички заЕдно в Мира. Да си припомним, за семейството което сме, и да се прегърнем под звуците на мелодията, която изгрява в нашите сърца.

Tiferet е българска група творци, чиято музика прелита през космическите светове, в хармонично съчетание на Ангелски песнопения, класически акустични инструменти, народен фолклор, приказни елфически краски, мистицизъм и стремеж към Духа. Музиката-Молитва съгражда духовни стъпала към Духа и Сърцето. Това е Музиката на Новото време, която повдига всички ни в Откровение на душите, за да познаем Себе си и нашия небесен Баща. Нека имаме помежду си яснота и топлота, за да бъдат сърцата ни Негов дом. Защото смисълът на Творчеството е да се научиш да Обичаш!

Събрани в името на Любовта, членовете на групата са:

Ян Добрева е певица, композитор, текстописец и художник. За нея Изкуството е Посвещение и разговор с Бога. Художествено дело - Стенописи, Сакрално изкуство, изработка на Икони, илюстрации, картини, корици на книги. Вдъхновено изучава стъпките на великите Майстори на Ренесанса.

Константин Кучев е музикант и композитор, както и любител - палеонтолог. Създател на поредица творчески семинари "Открий своя глас!" За него музиката е молитва и път към Същността: "Нека пеем така, че Земята и Небето да се усмихнат!"

Васил Спасов e български композитор, музикант и продуцент, известен още като Sariel Orenda.

Вход: ДарЕние
Вратите се отварят в 18:40 ч
Начало: 19:00ч, 29-ти Декември
Място: Камерна зала, Национален Студентски Дом

Приветстваме ви!

Спонсори на Портал 12