Търси

Беглика фестивал - пространство за алтернативна култура и връзка с природата

Начало
14.08.2022 г. от: 10:00 ч.
Край
21.08.2022 г. от: 17:00 ч.
Местоположение
Язовир Голям Беглик
Организатор:Beglika
Facebook:Beglika
БЕГЛИКА e пространство за алтернативна култура и проявление на силната ни връзка с природата, семейството и помежду ни.

Вече 14 години фестивалът провеждащ се на поляните в южната част на язовир Голям Беглик, събира общност от съмишленици – свободни хора, ентусиасти, мечтатели и съ-творци на фестивалното съдържание. Традиционно артистичната програма на БЕГЛИКА включва музика, театър и цирк, общностни дискусии, образователни инициативи, занаяти, художествени ателиета, забавни игри за деца и възрастни, спортни и други дейности.


Това отражение - веднъж в годината, приближава душата до истината. Ако си позволим.
Беглика е повече от събитие, повече от събор. Тя е преживяване, пространството, което създаваме.

А тази година ще сме проектирани многоизмерно. Ние и тези в огледалото. Ако си част от племето ни, вече знаеш защо. Ако не си – ела, за да откриеш... Не! За да се огледаш в истинското си Аз. То, което е винаги там и те приканва да се приближиш към най-чистото Теб. Твоето „ Аз съм”, което се ражда от допира с природата, от споделеното, дълбоките нощи и дните без време, от музиката, танците, практиките, от разказите, реещите се усмивки на децата... и още, и още, двойно отразени в Огледалото.
Ела и си го позволи. Беглика 2022: Огледала.
Лимитирана бройка от 100 билета на цена от 50 лв до изчерпване на количеството или до 13.06 > https://epaygo.bg/3415952898
Artwork by Anna Jordanova: www.instagram.com/anna.jrd.nova 

Спонсори на Портал 12