Търси

Свободна размяна на стоки и услуги във Варна

Начало
12.04.2016 г. от: 15:00 ч.
Край
12.04.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Никола Куташки
Имейл:kutashky@gmail.com
Има път към щастието и то е в Споделянето. В свят, който ни казва, че всичко има стойност, ние казваме, че за нас не е така. Кой може да каже колко струва един домат отгледан от семейство с много Любов, нежност и грижа. Домат който е обгрижван като малко дете, на който често са пяли песни и е попивал от Любовта ни.
Организирам всяки втори и четвърти вторник от месеца, на пазара в Чайка, БЕЗПЛАТНА РАЗМЯНА на стоки и услуги. Стоките може да са хранителни и не хранителни. Може да донесете всичко, което няма да ползвате вече, за да го размените с нещо друго, което ще ви свърши работа. Можете да донесете всякава годна за консумация храна. Също така, дребна техника, дрехи... всичко. На по обемстите неща които предлагате, може да донесете снимки и там да ги покажете на хората. Хората ще преценяват, какво, колко и с кой да разменя.
Всичко, което бъде донесено, и не намери нов собственик, се прибира отново от този, който го е донесъл!!!
На място ще има и тетрадка, в която всеки ще може да запише услугата която иска да размени с някой друг.
Щастието е пълно когато е споделено. Заповядайте! Нека започнем заЕДНО, да сътворяваме Новата Земя, Свят без пазри, където хората се занимават с това което обичат, и разменят творенията си, в каквато и форма да са се проявили. Така и милата ни планета, ще си поеме дъх от консуматорския начин на живот, който я убива.

Нека разпространим това приятели!!!

За повече информация: Никола 0897 53 88 43

Спонсори на Портал 12