Търси

Свободен конкурс ''Движение без граници'' - Да махнем преградите

Начало
11.01.2016 г. от: 12:00 ч.
Край
20.01.2016 г. от: 12:00 ч.
Организатор:Свободен център
Имейл:svobodencentar@gmаil.com
Свободен конкурс ''Движение без граници'' - Да махнем преградите и да изразим себе си. Инициативата е на неформалната общност "Свободен център - за свободни хора".

''Движение без граници'' е конкурс, целящ да ни мотивира да махнем преградите и да изразим себе си абсолютно свободно и навсякъде, като покажем творенията на всички вас, събрани на едно място.

Всичко около нас е в едно непрекъснато движение, както и самите ние. Рядко забелязваме магията и енергията, която всяка крачка напред ни носи. 

Призоваваме ви да видите и да запечатате всяко движение, което ви е направило впечатление- няма граници! 

Целта на конкурса е да изразите себе си, чрез снимка, картина или есе на дадената тема, както вие я виждате и така да стимулираме развитието ви в сферата на изкуството. 

Изпратете вашите произведения на посочения адрес (по- долу), като ние ви гарантираме безспристрастно оценяване, извършвано от всички хора участващи или любители на мероприятието, чрез харесвания на самата снимка, рисунка, които ще бъдат събрани в албум на страницата.

А за най-добрите ще организираме изложба на произведенията - снимки и картини, а за авторите на есетата , прочит от самите тях по време на изложбата, както и символични подаръчета.

Очакваме ви!
Защото всеки може да рзкрие своя творчески потенциал!
Защото можем да сме заедно и в движение - без граници!
Защото границите са само в ума ни!

Готовите си авторски материали можете да изпращате на електронната ни поща - svobodencentar@gmаil.com до 20.01.2016г. включително. http://freecentre.org

*  снимка:  Shutterstock

Спонсори на Портал 12