Търси

Свещени любовници - дълбока и осъзната свързаност

Начало
05.08.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
06.08.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:БАТ - Българска Асоциация по Тантра / Bulgarian Association of Tantra
Приятели, очаквайте неочакваното! Най - чаровния майстор на осъзнатото общуване отново в България! Който не е успял да се срещне с Matthias Schwenteck при предишното му гостуване, ще има този шанс на предстоящия уоркшоп през месец август. А който се е докоснал до него веднъж, няма нужда от подканване. Присъствието на Мат е незабравимо и оставя трайни следи в осъзнатото развитие на всеки!

Ще имате възможност да се възползвате и от индивидуалните сесии, давани от Мат и от неговата партньорка Робин. 
Робин и Мат живеят това, което преподават и преподават това, което живеят. Възползвайте се, вие го заслужавате!


Да усетим една по - дълбока, по - висша свързаност, за това ни предизвикват Matthias Schwenteck и Robyn Dalzen в този двудневен дълбоко трансформиращ уоркшоп. 

Елате сами или в двойка и в тези два дена практики ще бъдете водени в знанието за докосването и свързването, първо и основно със себе си, по един осъзнат и здравословен начин. Ще се научите да създавате споразумения със себе си и с партньора си. А когато приложите тези знания в живота си, ще постигнете дълбоки нива на интимност и свързване.

" В последните години много изследвания доказаха невероятната полза от докосването на емоционално и физическо ниво. Тези изследвания извеждат докосването като наистина фундаментално за човешките комуникации, свързване и здраве" из научни публикации, Бъркли

Основните техники в уъркшопа са базирани на " Колелото на съгласието" на Бети Мартин. Главния фокус се поставя на активирането на чувствителността на ръцете ви, подобрявайки качеството на вашето докосване, изследвайки докосването по взаимно съгласие, учейки как да отделяте правенето от даването и откривайки дълбоки нива на получаване. Истински духовни качества като предаването, почтенността, благодарността, щедростта, ще се развият във вас, навлизайки в тази нова динамика на даване и получаване. На базата на това ще се постави ударението на комуникациите и съгласието и ще се експериментира удоволствието от получаването чрез действие на взимане, което стъпва на основата на любовта и служенето. 

Ние всички искаме да се чувстваме в безопасност и истинност, да бъдем меки, отворени и уязвими, да пускаме лесно защитите и съпротивите, които сами си поставяме. С нашите любовници ние искаме да влезем в дълбоки нива на предаване. За да достигнем състоянието на свързаност като свещенни любовници са необходими ясни споразумения, които да изградят доверие, чувство на безопасност и спокойствие с партньора и предаване, поддържайки в същото време собствената си самостоятелност и индивидуалност. Тъй като първото ни и основно задължение е към себе си, изхождайки от любовта и уважението към нас самите.

== Дошлите сами и двойките ще научат:

- да пускат напрежението и моделите, запечатани във физическото и емоционалното тяло
- да обсъждат нуждите и желанията си ясно и директно
- да използват собствените си ръце, гениталии и цялото тяло като един безкраен източник на удоволствие и свързаност със себе си и другите
- да влизат в чиста игра с братята и сестрите си около тях, спазвайки собствените си граници и споразумения с партньора
- да създават споразумения, базирани на суверенитета, почтенността, респекта, избора, доверието и добрата воля
- да трансформират правенето на любов от ограничено действие с цел оргазъм в състояние на мултиоргазмено безкрайно разширяване
- да различават това, че всеки индивидуално е цял и завършен и именно благодарение на това чрез свързване в двойка вие имате възможност да навлезете в дълбоки нива на интимност и разширяване

Ще има много интерактивни игри и упражнения, които ще ви помагат да учите по - лесно по един игрив, забавен и осъзнат начин. Всички тези упражнения можете да ползвате в личния си и професионален живот. 

Елате с партньор или сами. Не е необходим предходен опит за този уоркшоп. Ако сте начинаещ или напреднал, можете да започнете оттам, където се намирате в момента и да достигнете нови нива на осъзнаване.

☆ Съгласие и сигурност

Всичко ще се случва в сигурна среда и вие винаги ще имате избор дали искате да докосвате или да бъдете докосван. Фактически не е необходимо да докосвате някого където и да било и пак ще извлечете полза и наслада от този уъркшоп. Ще имате много възможности да идентифицирате вашите желания и граници и да практикувате използването им. На този уъркшоп можете да градите опитност и да се наслаждавате и забавлявате напълно облечени.

☆ Дата и време

05.08. - от 10.00 до 22.00 часа
06.08. - от 9.00 до 17.00 часа

☆ Какво да носите

Бутилка вода и обяд ( или ще си вземете нещо за хапване наоколо) 

☆ За водещите 

www.sacred-lovers.com
www.uniquetantra.com 
www.robyndalzen.com

☆ Организатор
БАТ - Българска Асоциация по Тантра / Bulgarian Association of Tantra

За информация и записвания: 
Deva Mukta - 0889202107, e-mail: vesbalabanova@gmail.com
Fil Damyanov - 0899121602 akaciev@gmail.com
Elena Bocheva - 0988750486 e-mail: bocheva@gmail.com

☆ Място
pinStudio AERO DONNA ' ул. Николай Коперник №28, София

 

Спонсори на Портал 12