Търси

Публикации / Свещени думи - Учителя

24 Свещени думи на Учителя за ученикът
15.09.2023 г.
1550

24 Свещени думи на Учителя за ученикът

Ученикът трябва да мисли само едно: че трябва да учи. И никога да не мисли, че е нещо повече от другите. Той знаем че науката, която има още да учи е безкрайна. Той съзнава, че е едва в началото на Великия Път.
Виж повече
Формулата е енергиен ключ
29.06.2023 г.
7835

Формулата е енергиен Ключ, докато молитвата е енергиен Път

Формулата е енергиен ключ, докато молитвата е енергиен път. По пътя можем да се придвижваме с различна скорост и да го изминем за различно време – зависи и от темпото ни на придвижване, и от дължината му. С ключа сме в състояние да отключим незабавно всяка заключена врата. И двата метода са незаменими при общуването с Царството на Духа
Виж повече
Жени Костадинова
14.01.2023 г.
5420

Жени Костадинова: 'Свещени думи на Учителя' е книга библия. Тя е жива книга с живо слово, която ме промени!

За първи път от много години насам, излезе от печат книгата "Свещени думи на Учителя" (по оригинал от 1938), която е цялостно съставена от първи + втори том. Това е книгата, която е събрала есенциалната мъдрост на Учението на Петър Дънов - Беинса Дуно. Книгата съдържа 2100 стиха и свещенните към тях думи (ключове).
Виж повече
беинса дуно морал
30.11.2020 г.
3925

Учителя Беинса Дуно: Ученикът трябва да мине през съмненията за да дойде прозрението

Ученикът почва работата от там: как седи работата му пред Бога, а не пред хората и общественото мнение. Това е истинският морал в живота на ученика. Морал - това е Любовта на ученика към Бога. Няма друг морал.
Виж повече

Портал12 TV /Свещени думи - Учителя

Събития /Свещени думи - Учителя

Фоторазкази / Свещени думи - Учителя

Спонсори на Портал 12