Търси

Среща с журналиста Борислав Борисов / Портал12

Начало
27.04.2017 г. от: 20:00 ч.
Край
27.04.2017 г. от: 22:00 ч.
Организатор:MELON Live Music Club
Среща-разговор с Борислав Борисов / Портал12
Дата: 27 април (четвъртък)
Час: 20:00 ч.
Вход: Свободен
Резервации: 089 542 4427

Имаме удоволствието на сцената на Melon да ви срещнем с един от най-интересните журналисти от Портал12 – Борислав Борисов.

Той е един от хората, които се е докоснал до едни от най-ексцентричните и популярни съвременни духовници и езотерици в България - ще имаме радостта да ни разкаже за неговите незабравими срещи с хора като Елеазар Хараш, Георги Изворски, Тимен Тимев, Мария Арабаджиева и др. В отворен разговор ще имаме възможността да научим повече за проекта „Портал12“, за новата книжарница, която отвори врати в града!

За видимото и невидимото, и за онова, което ни свързва и ни разделя в епохата, в която нищо не е такова, каквото изглежда. 

Повече за Борислав: 
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. В стилът му на работа влиза сериозен елемент на импровизация, особенно във видео-интервютата.

Роден в Търговище през 1978-а година, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села и собственик на сайта selo.bg, работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-- век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке, Беинса Дуно и др.

Направете своите резервации за местата си на тел: 089 542 4427, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената ни следете програмата на клуба във facebook страницата, защото доброто изкуство и приятните изживявания имат значение!

 

Спонсори на Портал 12