Търси

Спас Мавров: Животът на Земята е привнесен

29.01.2017 г.
2535
4
Кой организира кросинговър - размяна на участаците на хроматидите на хомоложните хромозоми, в началото на първа профаза на мейозата?....Кой организира биовалентните връзки?...
Коментари 4
 • Лош
  20.01.2020 г. 15:05
  багра, вземи намери някое ръбче и се изшибай в него.
 • Славейче Михалска
  02.02.2017 г. 14:44
  Истината е някъде там :P:L
 • Ирис
  31.01.2017 г. 20:41
  Багра, стига сега нарежда и обяснява твоята теория... Въпрос на гледна точка е това, има и други теории, и въобще всеки, който се е захванал да рови миналото, си има негови си доказателства, негова си теория - именно, да теория! Не е лошо да има различни гледни точки! Не е казано да взимаш информацията като чиста монета и да вярваш на това или онова. Идеята, според мен, е, човек да има една по-широкоскроена гледна точка - дали ще са извънземните, ведите, траките, атландита, кой привнесен, кой сътворен от вода и дух... никой не знае. Абсолютната истина е присъща само на Бог и не се дава на никое човешко същество, каквото и да си мислиш и ти и аз и той и т.н. Просто енджоу дъ видеото ;)
 • Багра
  30.01.2017 г. 14:26
  Фантазиите на някои хора минават всякакви граници! Живота на Земята НЕ е "привнесен"... ! "Тангризъм", "Привнесен" бил живота на Земята" и др. измислени теории на индивиди с 1- 2 пръста чело! ДА ама НЕ ! Дънов не случайно изучава Френологията в живота си! Мавърът Българин ли е? НЕ ! Т.нар."Централен Жизнен Принцип" се нарича ВЕДА! А не "Тенгри" или измислицата "Тангра"! Казано е ясно в нашата Стара Азбука: "Азъ, Буки, ВЕДИ, Глаголи, Добро, Ест...! А не "Тенгри", глаголи, Добро ест! ...Мавров твърди, че това "знание" /или НЕ знание/ му било "дадено", но той "не искал да знае повече...уплашил се"...?! Ако Мавров контактува с Луцифер, както твърди той... неговото невежество е ясно от къде идва?! Хора НЕ си губете времето и парите с подобни фантазии на болни умове с мания за величие!

Коментари:

Спонсори на Портал 12