Спас Мавров: Започна трансмутацията на Човечеството за Четвърто измерение!

13.03.2017 г.
116182
Добавена от: Портал12
1 коментара
Публикуваме важни мисли, споделени от Спас Мавров в социалните мрежи, които е добре да достигнат до знанието на повече хора.

"Намираме се в Първия значителен преход на Новата Епоха. Той ще действа през цялата година. Земята периодично вдига Шумановата си честота, която вече е 36 херца,което синхронизира с нашите 36 нива на развитието на Ума (мозъка). Запомнете следното: При 40 херца човек навлиза в творческо състояние. При 42 херца творецът е почти в транс и не възприема света около себе си. При 45-46 херца мозъка е в трансово състояние."

"В такова високо ниво на вибрация е влизала и излизала без психични отклонения само Света Тереза. При 50 херца настъпва трансформация и трансмутация на клеткте на мозъка. Може да завърши дори със смърт. В цикъла между 42 и 46 херца човек изпада в необяснимо състояне,което изявява най-добре развитте му качества и съзнание (може и с отрицателни характеристики)-тогава хората ще стават непредсказуеми в поведението си и неадекватни към постъпките си."

"Всеки ще се проявява ТАКЪВ КАКЪВТО Е всъщност. Така ще е до края на 2017-а. Следват 4 години, които са балансови и през 2021 година всичко ще се повтори отново ,но с много по-голяма сила-това е Началото на трансмутацията на Човечеството за Четвърто измерение - плазменото. НИКОЙ не знае кое как ще изглежда и какво ще стане."

Изключително важно е : да не се ядат домати, лук, чесън и месо. Да не се пие никакъв алкохол, особено червено вино и бира. Другото е личен капацитет и възможности. Отделяйте редовно време за творческа дейност, независимо от качеството и резултата-просто навлизайте в това състояне.

 
Свързани публикации

29.01.2017 г.
9508

Спас Мавров: Тангра е централен жизнен принцип на нашата Вселена (ВИДЕО)

В тангризма на българите за Тангра се казва само едно – централен жизнен принцип на нашата Вселена, а в езическото отношение може да бъде само намерено като идея в звездата Алцеона – това е Алфа на съзвездие Плеяди, на български Квачката с пиленцата
24.02.2017 г.
68988

Геомагнитен пробив в йоносферата над България стимулира древни енергийни центрове (СНИМКИ)

Продължаващият вече няколко дни изключителен природен феномен със свръх-повишената слънчева активност, конкретно върху нашата страна, е свързан с активирането на енергийни клетки, разположени в древни геостационарни обсерватории на територията на България.
29.01.2017 г.
8275

Спас Мавров: Живота не е зароден на тази Земя, а е привнесен (ВИДЕО)

Централната линия на ръководство на енергиите на нашата планета, която Хам работи в момента преминава през Велико Търново. На 3.03.1993 г. бе събуждането на ядрото на тази земя в Новата епоха. Тогава във Велико Търново се срещнаха енергийните потоци на изблика на йоните от нашето ядро с тези, които идваха към нашата планета от Слънцето и от нашата галактика
29.01.2017 г.
11686

Каква е връзката между Тангра, Амон Ра, Мадара, Исара ? (ВИДЕО)

Всички звезди на земята се смятат за синове на Тангра, т.е. за универсално възпроизводство на самата централна звезда и се наричат Амон-Ра. Така още Египет, който го е възприел още от траките това знание, слънцето се нарича Амон Ра. Така обаче центъра на планетата, където е възможно да започне биологично развитие, се нарича Мада-Ра
Коментари: 1
  • Sofia Bogdanova
    13.03.2017 г., 11:35 ч.
    13     5

    Рудолф Щайнер за храните: домати, картофи, цвекло и ряпа  

    http://www.otizvora.com/2014/01/5962

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай