Снимка на цялата наша Вселена показва как тя прилича на човешко око

11.01.2016 г.
7495
Добавена от: Портал12
4 коментара
Снимка на цялата наша Вселена показва как тя прилича на човешко око. Илюстрацията е дело на Пабло Карлос Буадси, алтернативен артист, който със своята гледна точка предизвика редица публикации в световните медии.

Илюстрацията разполага нашата Слънчева система в самия център, следван от "вътрешните и външни" планети, пояса на Кайпер, облака на Оорт, Алфа Кентавър, Персеидите, галактиката Млечен път, галактиката Андромеда, някои други близки галактики. Те от своя страна са обгърнати от микровълнова радиация и невидима плазмена субстанция, която е остатък от Големия взрив.

фото кредит: Pablo Carlos Budassi


 
Коментари: 4
 • Иван Домусчиев
  20.01.2016 г., 16:26 ч.
  1     0

  Сам твореца на МИРОЗДАНИЕТО е създаден от изначалната тъмнина която установиха в Церн, че Е 90%. А МИРОЗДАНИЕТО/МАТЕРИЯТА/ Е10%.Всичко що Е в Материята Е Създадено от САТАН, ЛУЦИФЕР,ДЯВОЛА и всички религии и духовни учители са негово ТВОРЕНИЕ.  

  САМО ЕДИНСВЕНО ДУШАТА от 3  

  до 21 гр. Ни Е дарена от ИЗНАЧАЛНАТА ТЪМНИНА БОГ .

 • Пламен Петков
  14.01.2016 г., 16:42 ч.
  0     0

 • Анна Поляна
  13.01.2016 г., 18:40 ч.
  1     0

  Цялата природа е пълна с малки и големи "репродукции" на Голямото Всичко, от което произлизаме.

 • Добрева
  12.01.2016 г., 13:43 ч.
  6     0

  Има изначална тъмнина! И за определено представяне за това, как изглежда от страна на цялото Мироздание , от страна на страничен наблюдател, можете просто да погледнете обикновено пухче на глухарче, в центъра на което се намира Сам Твореца на Мирозданието, а всяко парашутче си представяме, че е вид енергиен стълб, на който, като на пръчка за шашлик, са нанизани множество Галактики по обем на тяхното увеличение към външният край на Мирозданието, зад които се намира изначалната тъмнина !

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай