Смисълът на Битието, Небесните йерархии и Общение с невидимия свят (ПОКАНА ЗА СЕМИНАР)

27.03.2017 г.
4363
Добавена от: Портал12
На 2-и Април (неделя) от 11 до 14 ч. в Сити Марк Арт Център - София, ще се проведе семинар на тема: "Смисълът на Битието, Небесните йерархии и Общение с невидимия свят". Организатори на беседата са Георги Изворски и Силвина Белопойчева. 

През всички векове умовете на човечеството са опитвали да прозрат какъв е смисълът на нашето съществуване и въобще на Битието. Всъщност едно от най-важните неща, които дават Учителите на всяка душа, е именно осмислянето на Живота по един нов начин. 

Много е писано и говорено също за небесните йерархии, но сега за пръв път ще имате възможност да чуете системата, която дава Георги Изворски за това, по един съвършен и разбираем начин. 

Много хора се стремят да развият своите сетива, за да общуват с невидимия свят и от там да получават отговори. Но как може да стане това и кога за всеки човек?
Много хора, които посещават беседите, освен информация и безценни напътствия, получават отговори и на много други въпроси, с които са дошли, пречистват се и се обновяват. „След всяка среща с вас ставам по-добър Човек“ - сподели наша приятелка. Радост е да виждаш Промяната в очите и сърцата, в думите и делата на толкова много хора. Радост е да срещаш истински приятели и заедно да продължавате Пътя. Това е живият Учител, живото Слово, което идва чрез него, това е силата на Любовта, която лекува и трансформира. 

Доконете се и черпете от Извора вдъхновение и Любов!!!

Беседите са със свободен вход или дарение и не е необходимо предварително записване.

Семинарът във Facebook: https://www.facebook.com/events/1228039187232701/

Място на събитието:


 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай