Търси

Skiller, Merudia, Тъпани и гайди - Благотворителен концерт

Начало
19.05.2016 г. от: 21:00 ч.
Край
20.05.2016 г. от: 04:00 ч.
Организатор:Horhe Bungle Bungle, Maze, участници-артисти, и приятели
MIGHTY NINETEENTH NIGHT e благотворителен концерт за едно прекрасно създание, преживяващо много тежко изпитание. 
Подкрепилите каузата артисти са добре познатите ни:

SKILLER
MERUDIA
ТЪПАНИ И ГАЙДИ
DJ Lazy Face
DJ Dharba

Doors: 21:00
Ent: 8 bgn 

По-надолу може да прочетете накратко историята.
Преди 6 месеца на наша приятелка и колежка и откриха тумор в мозъка. Развивал се е там от много години и трябваше да и се направи "рутинна" интервенция, с която да спрат кръвоснабдяването в тумора, за да бъде по-лесно отстранен. За жалост обаче тази процедура не мина добре. Има усложнения, мозъчен оток, била е на командно дишане, обездвижена.Следва един месец реанимация плюс още 2 месеца в Иван Рилски.
Изписана е Януари меcец под претекст, че няма какво повече да се направи за момента, трябва да мине време, да укрепне и чак тогава може да се направи операция за отстраняването на тумора...
Два месеца, в които тя е вкъщи, кажи речи все така - на легло, неподвижна от врата надолу...
Стигнахме до момента, в който трябва да и се направи операция, защото заради хидроцефалията, част от мозъчните и клетки са в кома и трябва тумора да се отстрани, за да бъде възможно тяхното събуждане...някога..
Написани са много писма до чуждестранни болници, направени са много консултации с неврохирурзи в България... има положителен отговор само от болница в Мюнхен, в която са готови да се заемат със задачата да отстранят тумора.
За съжаление това ще се случи след година. След заминаването и миналата седмица с надежда операция да се случи, и е бил поставен шънт, който да свали налягането породено от хидроцефалията. Немските хирурзи са решили засега да не правят операцията за премахването на тумора, тъй като е твърде рисковано. Прогнозата е, че след поставянето на шънта, възстановяването на двигателните и функции ще е по-ефективно. В момента тя е в Германия под наблюдение и скоро ще се прибере. 
Можете да помогнете и чрез личната и сметка, която бе открита наскоро.

БАНКОВА СМЕТКА: BG 79 UNCR 7000 1521 073 593
УниКредит Булбанк

СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА АРТИСТИТЕ, КОИТО ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСИХА ДА УЧАСТВАТ И ТОВА СЪБИТИЕ ДА СЕ СЛУЧИ. ♥

град София, улица Христо Белчев 1, клуб Maze
 

Спонсори на Портал 12