Търси

Щастливи взаимоотношения - как да ги имаме?

Начало
21.11.2016 г. от: 18:00 ч.
Край
21.11.2016 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Център за психологическо консултиране и психотерапия Логос
Щастливи взаимоотношения - как да ги имаме?

Водещ: Гинка Георгиева

Аз вярвам, че любовта е жива и всички ние, повече от всичко, искаме да я имаме във връзката си, голяма , искрена, подкрепяща, весела, мотивираща, сексуална, пълноценна. Всички наши усилия в този живот са в търсене на тази любов.

Образованието, което придобиваме, интелектът, който се стремим да развием, спортуването, грижите, които полагаме за външния ни вид, състрадателността, която проявяваме, са все неща,с които инстинктивно ние казваме, че искаме да ни харесват и обичат.

Но защо, въпреки огромните възможности, които предлага съвременният свят, ние ставаме все по-умни и по-красиви, а взаимоотношенията ни във връзките, са все по-трудни и често невъзможни?

Да не би да сме забравили да обичаме?

Не! Разликата между нашето поколение и това на родителите ни е, че ние от връзката не очакваме само храна и подслон, а очакваме най-важното - да бъдем щастливи.

На лекцията ще говорим много за това, какво ние можем да направим, за да имаме щастлива връзка и какво точно правят хората със щастлива връзка.

Най-силния инструмент, който мога да ви дам, това е личният ми опит и опитът на всички мои клиенти, които се радват на прекрасни взаимоотношения.

Информация - 087 783 6003​

Цена: 30 лв.

Промоция за двама: 50 лв.


град Велико Търново, ул. Марно поле 21, Център за психологическо консултиране и психотерапия "Логос"
 

Спонсори на Портал 12