Търси

Шест месечен курс по Астрология чрез Сугестопедия

Начало
25.09.2016 г. от: 17:30 ч.
Край
25.09.2016 г. от: 20:30 ч.
Организатор:Жив хороскоп
Сугестопедията е система за бързо и ефикасно усвояване на знания, която стимулира едновременно интелектуалната дейност, емоциите и физическото състояние на човека по позитивен и спонтанен начин. Без стрес, напрежение или умора. Чрез умствена релаксация , ненапрегната концентрация, като се обръща сериозно внимание на стимулирането и развитието на така нар. резерви на човешката личност, които крие всеки човек. Тяхното разкриване създава условия за много бързо запаметяване на преподавания материал, както и за високата трайност на придобитите знания. Времето на обучение се съкращава от три до пет пъти. 

Вече четвърта година провеждам в астро школата курсове по този метод и от всяка една група се обогатявам и трупам безценен опит. Наградата за всички нас са добрите резултати , знанието на курсистите как да боравят с астрологичните елементи и да интерпретират своя и чужди хороскопи. Обучението е изпълнено с много радост, игри, сценарии и класическа и съвременна музика. Работи се по специално разработени лекции и допълнителни сугестопедични методики и игри. Преди да се премине към следваща тема, има проверочен тест и едва тогава се взема новия материал.

Астрологичният курс се провежда два пъти в седмицата по 4-ри часа. Групата е максимално до 10 души. Участниците обикновено са с различни професии и възраст, но благодарение на доброто съчетание на астрология със Сугестопедия, се постигат отлични резултати. 

Програмата включва: Зодиакални знаци; Стихии, Кръстове; Значение на планетите; Сила и слабост на планетите, Диспозиция; Аспекти, Аспектни фигури, Общ рисунък на хороскопа; Лунни възли; Домове; Планети в домове, Лунни възли в домовете. Професионална насоченост. Подробен анализ на натална карта.

Преподавател:магистър по астрология Росица Пармакова

Продължителност: 6 месеца
Време: 2 пъти в седмицата х 4 акад.часа
Цена : 170 лв./месец
Къде: Варна,ул."Ген.Цимерман"52
Кога: септември 2015г.- 17:15ч./допълнително ще съобщя точната дата/. 
Важно: Всеки кандидат трябва предварително да се обади, за да уточним ден и час за среща, на която ще поговорим за метода и програмата на обучение.
За информация: 0897222551,052 760006,052 612368


град Варна, улица Генерал Цимерман 52
 

Спонсори на Портал 12