Търси

Семинар по Сакрална Архитектура на Тялото

Начало
24.06.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
26.06.2016 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Издателска Къща Жануа'98
Семинар по Сакрална Архитектура на Тялото - Влюби се в тайната и новатна книга на Натали Дроен

Какво по-красиво напътствие-покана за този семинар можем да имаме, освен думите на Натали Дроен от писмата й!

Влюби се в тайната или Тайната на женствеността е другото заглавие на втората книга на Татяна Чесанова, която книга ще ни води през тези 3 дни на семинара от хоризонт към хоризонт по Вертикала!

„Скъп подарък! 
Моята спътница: Бог да е с нас! И ето целият отговор на „Тайната на женствеността”. Нашата ос – „Златният меч” – е във всеки човек.

И ако нашият живот преминава не според пътя на този „меч”, тогава се създават страданията и болестите . Те не са наказание, а са напомняне за това, че човекът се е „спрял” – че не върви по пътя на развитието, което се очаква от него и преживява потопи! В наша власт е: да потънем или да пристъпим към строителството на нашия храм – своят дом. Но нашите страдания не са наказания, а са Божия Любов, погребана в тъмнината на нашата „женственост”, която ни заставя да обърнем внимание на това, с каква Любов се „обръщаме към себе си”. Такова изпитание изисква особена Любов – мъжествена! А нашият свят разстила любов „диоретическа” – разлагаща, разпространяваща смърт. Но когато „женствеността” се влива в „мъжествеността”, тогава „възкръсването” отговаря на всички моменти от нашия живот чрез всички моменти на всички истории.

Работата в студиото : диханието на Духа – един от пътищата към още непроявеното наше развитие: към преображението на самите себе си.
Натали Дроен
Тимекур"

Телефон за повече информация: 0897 981 955
Цената на семинара е 300 лв без ДДС
За единични посещения 120 лв.
Можете да заплатите по банковата сметка на ИК ЖАНУА'98, или на място на занятията в Пловдив,Варна,Сливен,София.

Спонсори на Портал 12