Търси

Семинар-дискусия за най-великите български откриватели и гении

Начало
17.01.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
17.01.2016 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Издателство Интеграл Г, Кауза Събуди се! и Читалище Факел
Имейл:ivan_radichev@consultant.com
Читалище Факел, София, организира седмо издание - Семинар дискусия "Забравените" гении на България. Най-великите български откриватели, изобретатели и изследователи.

Събитието ще се проведе на 17-и Януари 2016г. в Зала "Факел" - София, ул. Раковски 12 (вх. от ул. Тимок) в Читалище "Факел".


Кауза "Събуди се!", Издателство "Интеграл Г" и Читалище "Факел"

Ви канят на

"Забравените" гении на България. Най-великите български откриватели, изобретатели и изследователи - Семинар-дискусия - седмо издание!

на 17 януари 2015, неделя от 10.30 до 16.00 ч.
в Зала "Факел" - София, ул. Раковски 12 (вх. от ул. Тимок).в Читалище "Факел" 


Очаквайте скоро подробната П р о г р а м а :


С Гениите наши - непознати и забравени:
Проф. д-р Георги Кирилов Лозанов
Стефан Маринов
Илия Вълков (Yull Brown)
Д-р Кирил Чуканов
проф. д-р Стефан Николов Найденов
Цветан Цеков – Карандаш
Петър Димитров Петров
Асен Йорданов
Димитър Съселов
Димитър Пасков
Акад.Георги Стефанов Наджаков
Инж. Христо Георгиев
Теодосий Теодосиев
Христо Гешанов
Продан Христов
Кубрат Томов
Джон Атанасов
Петър Димков
Петър Дънов
Слава Севрюкова
и още много други ....Каква е Идеята на поредицата от Семинари за гениите ?

1. Да създадем широк свободен форум за всички хора - специалисти, учени, изследователи, откриватели, изобретатели, творци в изкуството, науката и образованието, които работят, изследват и желаят да споделят пред аудиторията в дух на взаимно уважение, приемане и толерантност своите идеи, открития, изследвания и проекти.

2. Желаем да помогнем на българските учени да намерят път към обществено признание и финансова подкрепа за реализация на гениалните им открития, изобретения за подобряване качеството на живот - телесен и духовен, на хората в България като част от Европа и Света на нашата планета.

3. Желаем да повдигнем Духа на национално достойнство и самочувствието на Българите чрез запознаване на Обществото с гениалните достижения на стотиците български Гении от миналото - недооценени, непризнати, умишлено игнорирани и "забравени" от държавата и обществото !
4.Отваряме врати за участие в свободната дискусия след всяка лекция и за българските бъдещи производители и инвеститори на разработващи се или готови български изобретения и гениални открития в най-широк диапазон и сфери за подобряване на живота в България, Европа и Света.

Елате Заедно да Възродим България !

Ще имате удоволствието да се насладите и на двете ни постоянни изложби !
1. Изложба "Съвремия" digital art на компютърни картини и колажи на Михаил Павлов. С част от средствата от направените откупки ще подпомогнем инициативата за ремонта на залата на читалище "Факел" ! Благодарим за вашата съпричастност !

2. Валентин Пешков - Малината - от гр. Берковица - Скулптор на чудати природно шлифовани фигури, бивш производител на малини, Учител и Творец!
/Вземайки произведение на изкуството от природно шлифовани камъни, с част от средствата Вие подпомагате и кампанията за ремонта на читалище "Факел"! /.

Събитието е отворено за специалисти от свободните професии, homeschoolers, учители, ученици, родители и студенти и фирми-изложители на иновативни технологии и нови професии! :)

В партньорство с: Онлайн Директ (България), Храна за Здраве и Дълголетие ООД, Школа за презентационни умения Drakona.bg, Арт средище за Добруване (България), Никкен (Япония), Гано Ексел (Малайзия), Интернет Платформа за онлайн видео-комуникации Talk Fusion (USA), Руски културно-информационен център - София.


Участниците в Семинара ще имат удоволствието:
1. Да закупят най-новите и интересни книги на специални цени от щанда.
2. Да опитат:
❥ ВОДА - пречистена, минерализирана, магнитно и Вортекс-структурирана от Никкен, Япония !
☯ ЗАКУСКИ - Получавате подарък книгата "Хляба наш насущний" на Ботю Борисов.Ще имате възможност да закупите здравословни закуски от лимец и пълнозърнести брашна без подобрители от "Пекарната" - Храна за Здраве и Дълголетие ООД и Биотера Булгарика ООД.
❥ ЧАЙ и КАФЕ от Гано Ексел Малайзия. Безплатна дегустация на топъл чай, обогатен с гъбата Рейши,
а почитателите на Кафето могат да закупят Кафе Класик и 3 в 1 - също обогатени с гъбата Рейши (Ганодерма Луцидум).


И З Л О Ж И Т Е Л И :
Фарер, България - Минерал Зеолит и продукти от него; "Пекарната" - Храна за здраве и дълголетие ООД и Био тера Булгарика ООД; Издателство "Интеграл Г", Никкен, Япония; Гано Ексел Малайзия и др.


Вход: 3 лв.

За записване и информация:
Иван Радичев - Кауза "Събуди се!"
тел. 0887 060 992 или 0878 160 992
ivan_radichev@consultant.com

Спонсори на Портал 12