Търси

Семинар - Виолетовият пламък на Сен Жермен

Начало
03.08.2019 г. от: 11:00 ч.
Край
03.08.2019 г. от: 15:30 ч.
Организатор:Aida Markovska's Place for Peace
Имейл:adi@boss.bg
Лице за контакт:Аида Марковска
Виолетовият пламък е свещеният огън на Светия Дух, който ни носи свобода и изцеление. Хората, занимаващи се предимно с духовни практики, притежават виолетова светлина, която преобладаващо вибрира в аурата им. Виолетовият пламък също е и енергията на милосърдието, прошката и трансмутацията.

Виолетовият пламък е известен на духовните адепти от хилядолетия. Повторно е предоставен от възнеслия се учител Сен Жермен и представлява Седмия лъч на Вселенското съзнание. Той има силата да преобразува енергиите пораждащи заболяванията в Любов и Светлина; да ни накара да изпитваме дълбока радост и мъдрост, необходими ни за преодоляване на трудностите в живота ни. Работата с този пламък ни синхронизира с чистата космическа енергия на Любовта, Волята и Мъдростта.

Виолетовият пламък ни помага да изчистим токсините от клетките си, да трансформираме негативната информация, записана в етерното, менталното и емоционалното тяло от настоящето или минали животи.

Семинарът се провежда за около 4 часа, след него вие сами можете да разпространявате и настройвате в енергията на Виолетовия пламък своите приятели.

Ще активираме и сребърен виолетов пламък, кристален виолетов пламък и диамантен виолетов пламък.

Лектор: Аида Марковска - рейки учител, посветена във Виолетовия пламък от Атина Санториниу и Петър Няголов през 2010 г.

За въпроси и повече информация: по имейл

Стойност: 50 лв. за обучение и настройка, пълен курс.

За тези, които са вече посветени от Аида и искат да присъстват, за да затвърдят знания и да четем заедно повелите: 25 лв.

Първите 30 мин. може да присъствате напълно безплатно.

Спонсори на Портал 12