Търси

Семинар Тай Чи Ци Гун 1

Начало
05.03.2017 г. от: 09:00 ч.
Край
06.03.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Universal Healing Tao Bulgaria
Имейл:seminars@taobg.eu
Тай-Чи формата на Осемте Посоки стартира винаги от Север, формата се завърта последователно наляво на Североизток, Изток, Югоизток, Юг, Югозопад, Запад, Северозапад, Север и обратно на дясно до изходната позиция. Целта е да завършим в мястото, от което сме започнали. По този начин се регулират и балансират двете половини на мозъка и вестибуларния апарат, все едно, че умеем да пишем еднакво добре с лявата и дясната ръка.

В Тай Чи Ци Гун 1 са интегрирани основни части от различни базови практики като Желязната Ризница, Дао Ин, Дан Тиен Ци Гун, Ней Гун на Сухожилията и др. Практиката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.

Тази форма се усвоява лесно и много скоро се усещат многобройните й здравословни ефекти за укрепване на костите, ставите и сухожилията, както и за превенция на различни неврологични проблеми, поради което е безценна практика и за възрастни хора.

Практиките са много нежни и могат лесно да се изпълняват във всяка възраст при практически всякаква телесна конструкция.

Рентао е над 20 години близък инструктор студент, асистент и старши инструктор на Майстор Мантак Чиа – международно признат авторитет за даоски практики. Рентао e ценен и уважаван инструктор, който преподава по цял свят. От 2005 г. насам той заедно с Грандмайстор Мантак Чиа ръководи учителски сертификационни програми на УЛТ по цял свят. През 2008 и 2012 г. той организира европейски конгреси с над 250 инструктори от 18 европейски страни. В момента е начело на Глобалния UHT Факултет и подкрепя въвеждането и разширяването на UHT системата на 6-те континента.

За допълнителна информация, моля разгледайте сайта: www.taobg.eu или се свържете с нас на: seminars@taobg.eu, тел. 0899 877 900.
За регистрация: seminars@taobg.eu


град София, улица "Метличина поляна" 14, спортна зала Триадица

Спонсори на Портал 12