Търси

Семинар - Работа с предците и получаване на чистата родова енергия

Начало
12.09.2020 г. от: 10:00 ч.
Край
13.09.2020 г. от: 17:00 ч.
Телефон:0888727094
Лице за контакт:Аида Марковска
Семинарът е посветен на сериозната и задълбочена медитативна работа с нашите предци - прародителите от нашите два рода, бащиния и майчиния и чрез тях ще открием и
почувстваме своята родова енергия, покровителите на двата ни родителски рода и тези, от които и чрез които сме тук и сега, проявени на нашата земя. Свързваме се с членовете на
нашите семейства, основателите на рода и корена ни, искаме от тях прошка, виждаме и усещаме родовите си проблеми, задачи, пречки, но също и родовите успехи, сили и преимущества. Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот.

Всеки от нас намира отговорите на въпросите защо в живота му се случват нещата, къде е корена на нашите таланти и неудачи, измолваме прошка от родовата си памет и даваме сами опрощение, като приемаме своите родители и предците си с чистота и обич.

След това ще съберем получената енергия, ще я разгърнем и изпълним с любов, след което ще я изпратим напред по нашия път и по пътя на нашите потомци, за да може да достигне в
нашето бъдеще.

Народът ни търси своя път.
Ние сме народът, ние сме кръв от неговата кръв, памет от неговата памет. Ако всеки от нас открие и изчисти родовата си енергия, това ще тласне напред цялата нация. Да си припомним кои сме, от къде сме, кой е Бога ни, коя е земята ни, защо сме тук и как може да помогнем на нашата цялостност тук и сега да се реализира.

С помощта на методите на този семинар влизаме в контакт с паметта и с колективното съзнание, част от което е и съзнанието на всеки от нас, създаваме поток от енергия и благословии осигуряващи нашето благополучие и постигането на желанията ни. Всеки ще има възможността да почувства и отнесе със себе си едно ярко преживяване от контакта със силата на своята родова енергия и с енергията на нашия народ.

Влиянието на свързването с родовата енергия върху живота на човека продължава с години, насочва в правилната посока курса на неговите стремежи и успехи.

Всеки намира покоя в себе си и в своето семейство. Работата е сериозна, подкрепена със силни визуализации и със силата на петте ни сетива, с интуицията ни и знанията, с които сме родени.
Ще бъдете ли с мен в това пътуване?

Водещ на събитието е Аида Марковска.
Повече за нея може да прочетете тук: http://aida.bg/wp/за-аида/

Информация за семинара и записване може да получите на лично съобщение или на телефон
0888727094 - Аида Марковска

Тук може да видите отзиви на участници: http://aida.bg/wp/blog/отзиви-и-спомени/

Мястото на провеждане е гр.София, хотел БУДАПЕЩА
https://www.facebook.com/pg/HotelBudaPestSofia/about/?ref=page_internal
Може да резервирате нощувка в същия хотел.

 

Спонсори на Портал 12