Семейна душа, регресии, минали животи - лекция на Росица Божкова (ВИДЕО)

04.09.2016 г.
12420
Добавена от: Портал12
2 коментара
Представяме ви видео от пълната лекция на Росица Божкова - Михайлова (Ука), за регресиите в минали животи и родовите връзки. Пред присъстващите тя обяснява защо е важно да изследваме миналите си животи и т.нар. "семейна душа", какви са дълбоките взаимовръзки в актуалния ни живот с миналите ни прераждания, а също и обвързаността с нашите роднини.

В лекцията става ясно какви са връзките между фобиите и миналите ни животи, както и значението на преплитането на родовата карма в изживяванията на настоящия ни живот.

"Защо ни е необходимо практически да се връщаме в минали животи? Защото когато отидем и преживеем наново това, което се е случило и се разтъждествим от него, тогава това нещо, което сме възприели като един неотлепяем проблем от себе си, то се отлепя. И вече не носим този емоционален заряд от преживяната травма в минал живот. Преживяването на тежките моменти от предходен живот ги гледаме отстрани, като наблюдател, и тогава имаме много по-голям шанс да се разтъждествим от носените проблеми."

"За да извървим целия път, от който имаме нужда, ние преминаваме през всичките 12 знаци на зодиака. Преминаваме през различни функции и преживявания, за да обогатим своята душа. Всяко едно нещо, което се е случило се записва в едно информационно поле. Ние като хора можем да бъдем като "антени" за това случило се нещо. Ние можем да приемаме тази информация чрез тялото си. Трябва да знаем, че тялото ни е един невероятно инструмент и в него е записана абсолютно цялата ни история, не само от този живот, но и от миналите животи и историята на рода ни."


ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:

 
Свързани публикации

13.08.2016 г.
36802

Елеазар Хараш: Ангелите мечтаят прераждане в хора! (ВИДЕО)

"Ангелите са проводници, служители и помагат на човек, където има условия. Ангелите жадуват да се преродят като хора, за да могат чрез страданието да познаят по-дълбоко Бог, но Бог не им дава прераждане. Голяма чест е да се родиш човек и особено да вървиш съзнателно по този път
03.08.2016 г.
3905

За да разбере логиката на кармата, човек трябва да се потапя в другите около себе си

Основната разлика между "закона за кармата" и закона на Нютон за динамиката, е по отношение на посоката на действие (противодействие), тъй като голяма част от нещата, които ни се случват всъщност имат много по-дълбоки причини от нашето конвенционално разбиране за света
14.07.2016 г.
22643

Любовта от пръв поглед е разпознаване от минали животи

В повечето случаи това се обяснява така: срещат се бившите „половинки”, които в минали животи са били съпрузи, любовници или са имали платонически отношения. Когато двамата се погледнат в очите, се активира енергията от минали животи, която е записана в техните енергийни полета. Става „разпознаване”. Разбира се, че такава среща не е случайна...
Коментари: 2
 • Bilko Begins
  08.09.2016 г., 17:40 ч.
  1     0

  Имайте предвид, че регресиите могат да бъдат опасни. Не са за всеки. Има някои регресори правят по 30 минути и нагоре регресии, което е супер вредно за пациента. Регресии повече от 5-10, 15 мин макс да не се правят. А човекът, който е отишъл на регресия, трябва да знае и да е сигурен, че го иска и да отива с конкретна цел, с определен въпрос! Иначе жената е запозната достатъчно с дълбочината на травмите, които носим!

 • Анна Поляна
  08.09.2016 г., 14:18 ч.
  1     0

  Да, тялото е невероятен инструмент и тепърва ще научаваме все повече за него.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай