Търси

С любов към животните - благотворителна среща във Велико Търново

Начало
28.01.2016 г. от: 18:00 ч.
Край
28.01.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Веге Търново :)
С любов към животните в приюта

Къде: В бар "ТАМ"
В колко часа: 18:00
Кога: 28.01.2016 (четвъртък)
Какво: Събиране на одеяла, черги, килими, играчки и храна за кученцата, идеи, споделеност и приятелство. 
Защо: Защото те имат нужда от нас. 

Здравейте, ние от фейсбук група Веге Търново отправяме апел към всички, които имат желание да помогнат с идеи, споделеност и човечност!

Организираме това събитие с цел събиране на вещи и финансови средства за храна, кастрации и ваксини, които са нужни за нашите приятели - кученцата от приюта в село Шемшево. На събитието ще може да донесете храна, играчки, както стари и ненужни за Вас одеяла, черги или килими. Старите и ненужни за Вас неща ще стоплят и зарадват кучетата в зимните месеци.

Освен това, ще можете да опитате домашни вкусотийки и да си вземете ръчно изработени бижута, създадени от нас - Веге Търново. Вие сами ще оцените нашия труд, като в замяна на избраната от Вас вещ, пуснете паричка в дарителската ни кутия.

По време на събитието ще присъстват доброволци на приюта. С всички нас ще можете да разговаряте лично и да получите подробна информация за посещенията в приюта и условията за осиновяване на верен приятел.
Очакваме Ви :) 

Ако имате желание, можете да се включите в нашите посещения в приюта всяка неделя, където ни посрещат многобройни очи, изпълнени с надежда, любов и преданост. По този начин Вие можете да станете част от нашето голямо, задружно и щастливо семейство. Ние ще Ви приемем с :) и весели въртеливи опашки.

 

Спонсори на Портал 12