Търси

Ребърдинг Сесия с Бая в Дивали

Начало
19.04.2016 г. от: 15:30 ч.
Край
19.04.2016 г. от: 17:30 ч.
Организатор:Надежда Тодорова
Имейл:info@yogadiwali.com
Приятели,чест е за мен да ви представя Бая! Срещнах я в Индия,в ашрама на Бабаджи...беше там за да празнува празниците на Божествената Майка!

Духовното и име значи Пролет... и присъствието и е такова - свежо и нежно по момичешки ..и могъщо едновременно,като на жена на която можеш да се довериш!

Имах удоволствието да преживея една Ребърдинг сесия с нея. Мога да изпиша много думи в опита да ви опиша изживяването, но ако трябва да съм кратка-вълшебство!
За тези,които никога не са се докосвали до тази практика ще кажа- в легнало релаксирано състояние.. дишаме през устата... това най-грубо описва действието...но преживяването...е наистина неописуемо!

Името Прераждане е най-точно. Ето какво казва Бая за себе си и метода,който използва:
Благодаря на Учителя си,от който научих тази техника в Париж-Франция. Откакто провеждам ребърдинг сесиите наблюдавам, как се променя Живота пред очите ми...моя собствен и на всички преживели това!

Това наистина е един нов живот. Да отделиш време да дишаш съзнателно ти създава пространство да се свържеш отново със себе си и с истинския водач на твоя живот.

Ребърдинг ти помага да постигнеш по-хармонични връзки между мислите, емоциите, действията...

град София, бул. Витоша 91,  Йога дивали студио

 

Спонсори на Портал 12