Търси

Разширяване на мъжката и женската сексуалност с Андрю Бърнс

Начало
19.07.2017 г. от: 19:00 ч.
Край
19.07.2017 г. от: 23:00 ч.
Организатор:Българска Асоциация по Тантра / Bulgarian Association of Tantra
Това събитие е адресирано и към жени, и към мъже.

******* МЪЖКА СЕКСУАЛНОСТ **********

Много мъже все още използват техники, които се основават на триене по време на правенето на любов. В този семинар ще научим защо промяната на фокуса в посока към енергийното преживяване може да трансформира секса в блаженство и просветлено състояние на съзнанието. 
Мнозинството от мъжете често търсят информация чрез най-лесно достъпния източник - порнографията. За съжаление, тя представя фантазии, а не техники, които да водят до истинска близост. 
Дори и да не се подвеждат от това, което гледат онлайн, много мъже си правят заключение за женската анатомия и сексуалност, базирани на нещата, които са открили, докато са си доставяли сами удоволствие. Те имат навика да се фокусират прекалено много върху наблягането на търкането, проникването и краткотраейните оргазми и никога не са изпитвали пълния обхват от дълбоки и продължителни екстатични състояния.
Така голяма част от информацията, която мъжете са приели, е създала среда, в която за тях е нормално да бъдат зависими от своята еякулация - ние всъщност мислим, че това е нормално, а не че е зависимост. Тази зависимост е основният източник на проблемите при връзките. Ако искаме да развием дълбока интимност и като следствие да дадем повече простор на любовта в общността ни, е важно да се освобидм оттази зависимост. 
В този семинар ще разгледаме какви са причините за зависимостта на мъжете от еякулацията и ще дадем решения как мъжете могат да открият своят сексуален цикъл и как да го използват, за да следват естествения ритъм на своето тяло. Това ще подкрепи способността им да използват сексуалната си енергия, за да увеличат вибрационната си честота, да създадат блаженни състояния и да имат достъп до високи нива на съзнанието.

== Съдържание на семинара ==
+ Прилики и разлики между мъжки и женски оргазъм;
+ Как мъжете могат да подобрят своето преживяване по време на огразъм и правене на любов
+ Как мъжете могат да изпитат множествени оргазми без еякулация;
+ Каква е разликата между оргазъм и еякулация;
+ Как мъжете могат да решат проблемите си с преждевременна еякулация и не достатъчна ерекция само с промяна на тяхното дишане, мисли и лекуване на емоционални рани;
+ Мъжката зависимост към еякулацията и как могат да я превъзмогнат;
+ Изследване на мъжкия сексуален цикъл;
+ Каква е причината за разочарованието на много жени по време на правенето на любов и как да я превъзмогнем;
+ Как да постигнем по-дълбока интимност и по-силна свързаност;
+ Как жените могат да изпитат енергиен оргазъм на цялото тяло с мъж:
+ Как мъжете могат да се качат на женските вълни на блаженство за да постигнат своето блажеснтво и високи нива на съзнанието.

Чрез разбирането и използването на прости Тантрични техники мъжете и жените могат да създадат пространство за брезкрайно сексуално изследване и лечение. Чрез превъзмогване на зависимостта към еякулацията, мъжете могат да лекуват раните в своите връзки и така да трансформират взамоотношенията с партньорките си. Заедно с това чрез опознаване на сексуалната енергия, ще се появят начини за използването й като гориво в ежедневието.

По време на семинара няма да има събличане или работа с докосване. Това може да го правите вкъщи. Този семинар си поставя за цел да подпомогне мъжете да разберат своето тяло, а жените да разберат истинските мъжки нужди. 


****************** ЖЕНСКА СЕКСУАЛНОСТ *****************

Опорни точки : Тантричен йони масаж, Еякулация от G - точката и А - точката и енергиен оргазъм

Женските гениталии са потънали в мистерия. Въпреки, че около 50% от населението на земята имат вагина или "йони" (наименованието на Санскрит на вагината, което в превод означава "свещено пространство"), повечето жени все още нямат пълно разбиране за своята анатомия или генитална функция.

Знаете ли :
+ Структурата на клитора ?
+ Местоположението на G - точката и как да я събудите?
+ Истината за женската простатна жлеза и за еякулацията?
+ Как не разрешените проблеми с мъжете могат да блокират разширяването на женската сексуалност и оргазмите й?
+ Как да разберете, когато има блокажи, които спират оргазма?
+ Как да разберете Енергийния Оргазъм на Цялото Тяло?
+ Каква е разликата между G - точката и церикална еякулация?

Вагината е често обвита в завеса от тайни и срам. Много хора се чувстват некомфортно, докато говорят за женските гениталии. Дори в изкуството, където женските форми се рисуват с големи детайли, често се спира, където триъгълникът започва, 
Защо е така?
Много информация, която е преподавана дори в медицинските университети, е неточна и непълна. Изследванията доказват, че голяма част от сексуалното образование е насочено върху опасностите от сексуалността и има "пропуск в учебната програма " относно ключови факти, свързани с женските гениталии, с малко или никаква информация за сексуалното удоволствие. Въпреки, че живеем в свят богат на информация, все още има противоречия относно женската анатомия

== Съдържание на семинара ==
+ Опознаване на клитора, G - точката и женската простата, едновременно анатомично и енергийно;
+ Изучаване на женския оргазъм, еякулация и оргазъм на цялото тяло;
+ Отриване на необикновената история на женската сексуалност от Викторианската епоха до днес
+ Изучаване как мъжете и жените са по-еднакви от колкото различни, дори на физическо ниво.
+ Как да излекуваме разочарованието между жените и мъжете

Използвайки точни анатомични диаграми и научни изследвания, Андрю умело и забавно ще ви поведе през историята и биологията на женската сексуалност. 
Ако по време на семинара има доброволец, Андрю по открит и откровен начин ще демонстрира анатомията и полезни технки за подкрепа на женската еякулация.

Няма да има събличане от участниците!!! Практиката ще си я правите сами вкъщи! Целта на това е събитие е по забавен и информативен начин да научите повече за своите гениталии. 

== Организатор ==

БАТ - Българска Асоциация по Тантра / Bulgarian Association of Tantra

Deva Mukta - 0889202107, vesbalabanova@gmail.com
Elena Bocheva - 0988750486 , bochevae@gmail.com
Fil Damyanov - 0899121602, akaciev@gmail.com

== Инвестиция ==
Цена 50 лева


Семинарът е с продължителност 4 часа
Предварително записване е нужно!
Място: Студио Аеро Донна Ул. Николай Коперник 28, София

 

Спонсори на Портал 12