Търси

Разширение – Дарът на Учителите с Петър Няголов

Начало
29.01.2016 г. от: 18:00 ч.
Край
31.01.2016 г. от: 14:00 ч.
Организатор:Студио 8
Тридневен курс „Разширение – Дарът на Учителите“ с водещ Петър Няголов ще се проведе в Бургас.

В този курс Петър Няголов ще предаде на присъстващите Висшите енергии, които той нарича Учителите и с които той работи. Участниците могат да Ги използват за саморазвитие, за лечение на себе си и свои близки, и най-вече за Разширение. По наблюдения на водещия, в края на всеки лечебен сеанс Учителите започват да разширяват полето на приемника. Разширяват фините му тела и цялата аура. Няголов е усещал това лично, понеже всичко случващо се минава и през неговото тяло като един проводник. Човек може да се усети огромен и даже безкраен, усещането за сила, дори за могъщество. Всички болестни състояния, независимо дали са на тялото или на психиката, свиват човека, някои направо го смачкват, като същевременно затварят енергийните центрове. Затова Учителите разширяват и продължават да разширяват участниците в сеансите. А от една година Те са приели да бъдат предавани на големи групи хора и да остават с тях. От момента на приемането Им човек вече има винаги до себе си мъдри и силни партньори, готови да повдигат вибрациите му, да го лекуват, да го учат, да отговарят на негови въпроси, и да го разширяват. А заедно с тях идва и Техният антураж, състоящ се от всевъзможни високо вибрационни енергии - от ангели до свещени животни. Понякога се спуска Бог. Това е едно приключение на Духа, което е винаги различно, ново и вълнуващо. Това е изцеление и себереализация.

Програма:

29-ти, петък, от 18.00 до 21.00 ч. Показва се на участниците техния Малък човек, Който дълбоко се нуждае от Разширение и лична сила. Показване на Големия човек, Който е Същността и целта. След това Учителите изчистват 12 основни чакри от всички негативни натрупвания. Тона е подготовката за втория ден, в който се работи с физическото тяло.

30-ти, събота, от 11.00 до 14.00 ч. На всеки участник се дава обратна връзка за потенциални заболявания, след което Учителите изчистват от негативни енергии всички органи - от мозъка до ставите, кръвта, имунната и нервната системи.

31-ви, неделя, от 11.00 до 14.00 ч. Учителите разширяват 12-те чакри, после и цялото енергийно поле с всички фини тела. Накрая Те застават до всеки участник, готови да останат с него, докато той/тя желае. За водещия и за участниците този ден е празник. Тук Всички стават свидетели на една висша алхимия, в която Божествените същества се сливат с човека. Преживяванията са изключително силни, както за Няголов, така и за останалите.

Курсът "Разширение" си поставя две цели - близка и далечна: близката е да помогне на участниците да се разширят отвъд неувереността, страха и комплексите. Далечната цел е  всеки да бъде отведен в космическото съзнание, в което може да каже: "Аз съм всичко съществуващо".

По време на курса Учителите и Петър Няголов работят с всеки поотделно, а групата усилва полето и улеснява процесите.

Цена: 135 лв. Членове на едно и също домакинство ще получат 10% отстъпка от цената на курса.
За записване: Таня Бръсничева, тел. 0898424040


Мястото на провеждане е Студио 8, ул. "Цар Асен" 7, зала-4 етаж - сграда на САБ - с/у бившето кино Тракия, град Бургас

 

Спонсори на Портал 12