Търси

Работа с предците в гр. Карлово

Начало
09.01.2016 г. от: 10:30 ч.
Край
10.01.2016 г. от: 17:30 ч.
Организатор:СНЦ Рейки Пловдив
Имейл:adi@boss.bg
Семинар „Работа с предците и приемане на чистата родова енергия“
 
Семинарът ще се проведе в гр. Карлово, ул. Ген. Карцов 42А, ет.2, на 9 и 10 януари от 10,30 до 17,30 часа.

Записване: Димитър Танев 0887492893

Работа с предците изчиства родовата енергия от програми на болести, неудачи, липса на радост и разбирателство, липса на рожби, на дом, невъзможност за достойно съществуване.
Получаването на чистата светлина на родовата енергия ни дава възможност да бъдем себе си, да постигнем нивата на достойнство и успех, които сме избрали и които ни принадлежат по силата на нашия избор.

Семинарът е посветен на сериозната и задълбочена медитативна работа с нашите предци – прародителите от нашите два рода – бащиния и майчиния, и чрез тях ще открием и почувстваме своята родова енергия, покровителите на двата ни родителски рода и тези, от които и чрез които сме тук и сега, проявени на нашата земя. Свързваме се с членовете на нашите семейства, основателите на рода и корена ни, искаме от тях прошка, виждаме и усещаме родовите си проблеми, задачи, пречки, но също и родовите успехи, сили и преимущества. Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот. Намираме отговори на въпроси, получаваме и даваме прошка, приемаме съдбата и семейството си с чистота и любов.

Водещ: Аида. Въпросите си към нея може да зададете на 0888 727094 и adi@boss.bg

 

Спонсори на Портал 12